ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Στη Νεάπολη το ΑΕΛ - Παπάγου

* Λιγοστεύουν τα προβλήματα στους «βυσσινί» * Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία στον Ερμή Αγιάς για τη δύσκολη αποστολή κόντρα στο Περιστέρι

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 22:07

Με το βλέμμα στραμμένο στον Παπάγου η ΑΕΛ ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία της ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής του μπάσκετ. Αγωνιστικά τα νέα είναι ευχάριστα, ωστόσο το πρόβλημα με το γηπεδικό δεν φαίνεται ότι θα λυθεί σύντομα. Η διεξαγωγή του αγώνα αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Οι τελευταίες πληροφορίες, μετά τις χθεσινές διαβουλεύσεις των «βυσσινί» με τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας, αναφέρουν ότι ο αγώνας του Σαββάτου με τον Παπάγου θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης στις 19.30 ή στις 20.00 (δηλαδή μετά την αναμέτρηση του Γυμναστικού Λάρισας - Φάρου με τα Τρίκαλα). Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αίσθηση που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ είναι ότι δεν διαφαίνεται λύση σύντομα στο γηπεδικό, καθώς όπως αναφέρουν, ούτε το Υπουργείο, ούτε η ΓΓΑ, ούτε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δείχνουν πρόθυμοι για εξεύρεση λύσης και το πιθανότερο είναι το θέμα να διευθετηθεί τον Ιανουάριο. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό, τα προβλήματα για τον τεχνικό Χρήστο Χασανίδη σταδιακά λιγοστεύουν. Κνέζεβιτς και Φιλιππόπουλος προπονήθηκαν κανονικά ολόκληρη την εβδομάδα και ο μόνος που βρίσκεται εκτός (ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης) είναι ο τραυματίας Ναούμης.
«Είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και την αντιμετωπίζουμε μέσα στην έδρα μας. Επομένως πρέπει να κερδίσουμε. Προετοιμαστήκαμε όσο τον δυνατόν καλύτερα όλο αυτό το διάστημα, θέλουμε να ξεπεράσουμε το σοκ από την Καρδίτσα και να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό» σχολίασε ο συνεργάτης του Χρήστου Χασανίδη, Αποστόλης Τριανταφύλλου.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ
Ομαλά και χωρίς προβλήματα κυλά η προετοιμασία του Ερμή Αγιάς ενόψει του δύσκολου αγώνα του Σαββάτου στην Αθήνα με το Περιστέρι. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό Γρηγόρη Γιασάρη να ξεκουράσει κάποιους παίκτες όπως ο Τριανταφύλλου που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού το οποίο ξεπέρασε. Εξαίρεση ο φόργουορντ Χρυσόπουλος που δεν προπονήθηκε καθόλου αυτήν την εβδομάδα, λόγω της θλάσης στη γάμπα που τον ταλαιπωρεί. Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο Παρασκευή στις 16.00 με προορισμό την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Το επικείμενο παιχνίδι με το Περιστέρι είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (ακολουθεί αυτό στην Καρδίτσα) που έχει μπροστά του ο Ερμής Αγιάς.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, ωστόσο το αντιμετωπίζουμε όπως κάθε παιχνίδι. Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Θα παλέψουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, δεν θα έχουμε άγχος» σχολίασε ο γενικός αρχηγός του Ερμή Αγιάς, Άρης Αργυρούλης.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 5ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, είναι:
Νεάπολης, ΑΕΛ-Παπάγου: Γεωργιάδης-Παφίλης-Τζιοπάνος (Αγορογιάννης)
Ιβανώφειο, 17.00, Ηρακλής-Καστοριά: Ταρενίδης Στ.-Φακίτσας-Γερακίνης (Αστρεινίδης)
«Αντ. Τρίτσης», 17.00, Χολαργός-Αμύντας: Θεονάς-Διμπινούδης-Στρέμπας (Βιδάλης)
Δαϊς, 17.00, Δούκας-Ψυχικό: Κάρδαρης-Μαγκουνής-Καλογερόπουλος Φ. (Άκελ)
Λευκάδας, 17.00, Δόξα Λευκάδας-Εθνικός: Δεσλής-Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής (Κανελλόπουλος)
«Α. Παπανδρέου», 17.00, Περιστέρι-Ερμής Αγιάς: Αναστόπουλος Α.-Τσούνας-Καρακάσης (Ντίνος)
Τρίπολης, 17.00, Αρκαδικός-Καρδίτσα: Τσώνος-Κωνσταντινόπουλος-Θεοδωρόπουλος (Κουκάκης)
(22/11) Αγ. Θωμά, 17.00, Μαρούσι-Απόλλων Π.: Παγώνης-Μαλαμάς-Χαλαμπαλάκης (Ορφανός).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass