ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 5-2

Ήττα γνώρισαν οι γυναίκες της ΑΕΛ

*Επόμενος αντίπαλος ο ΟΦΗ στο στάδιο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2017 16:50

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στο γήπεδο των Γόννων, για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας, με σκορ 5-2.

Για τη λαρισινή ομάδας σκόραραν η Παναγιώτα Ακριβούλη με κοντινό σουτ μετά από ατομική ενέργεια της Χριστοφορίδη και η Φαίδρα Λόγου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ΑΕΛ και ο Νίκος Γκαλίτσιος κρατάνε από αυτό το παιχνίδι τις φιλότιμες προσπάθειες που έκαναν η Αρκουλή (πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα) και της γεννημένης το 2004 Δήμητρας Ζαχείλα η οποία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έπαιξε για 90 λεπτά και μάλιστα απέναντι σε πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Με την επιστροφή και των υπόλοιπων έμπειρων παικτριών, η ΑΕΛ αναμένεται θα γίνει ακόμα καλύτερη στη συνέχεια στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της άνετης παραμονής.

ΑΕΛ (Νίκος Γκαλίτσιος): Βλασιάδου, Γαγάρα, Ζαχείλα, Σωτηριάδη, Μιχαλοπούλου, Αρκουλή, Τσούκα, Λόγου, Σρετένοβιτς, Σακελλάρη, Σπυροπούλου.

Έπαιξαν και οι Χριστοφορίδη, Ακριβούλη, Σκοτινιώτη, Μπελμέζα

*Η ΑΕΛ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμο Τεμπών για την παραχώρηση του γηπέδου των Γόννων όπως και την τοπική ομάδα του Όλυμπου Γόννων και προσωπικά τον κ. Κώστα Παπαδούλη, για την άψογη φιλοξενία τους.

Στην επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα του ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που πλέον έχει μεγάλη σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass