ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ετοιμάζεται ο αντι...Φατιόν

*Το Σαββατοκύριακο προγραμματίζεται ξεκούραση των παικτών

Δημοσίευση: 08 Νοε 2017 22:05

Το πρωτάθλημα μπορεί να διακόπτεται για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας των ανδρών για τους αγώνες μπαράζ με την Κροατία (9 και 12 Νοεμβρίου) για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην ΑΕΛ σταματούν οι ρυθμοί.

Με δεδομένο ότι η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης δεν θέλει να χαλαρώσουν οι ρυθμοί της και συνεχίζει εντατικά το προπονητικό πρόγραμμα ενόψει του αγώνα της 18ης Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή πρωί. Στη συνέχεια οι παίκτες θα ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν σε προπονητικούς ρυθμούς τη Δευτέρα το απόγευμα. Κάποιοι ξένοι όπως ο Μπόζοβιτς και ο Φάρκας θα ταξιδέψουν στις πατρίδες τους για να δούνε οικεία πρόσωπα αφού η επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος είναι χρονικά μακριά.

Στη χθεσινή προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Λεοζίνιο, ο Ρέντζας(σήμερα θα φανεί αν μπορεί να παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης), Γουάλας και Κόντορ(περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής) αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Λεοζίνιο και Γουάλας πάντως θα αγωνισθούν κανονικά.

Ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι επέστρεψε σε προπονητικούς ρυθμούς ο Μπάμπιτς που είχε προσβληθεί από ίωση ενώ απόντας ήταν ο Γιαννιτσάνης που έπρεπε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για... υπηρεσιακούς λόγους.

Ο Ηλίας Φυντάνης σχεδιάζει να ρίξει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική τακτική της ομάδας παρότι επί των ημερών του η ομάδα δέχεται δύσκολα τέρμα(μέχρι τώρα δέχθηκε τέσσερα τέρματα σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος κάτι που στην έναρξη του πρωταθλήματος τα δεχόταν σε ένα παιχνίδι. Τα δύο εξ αυτών τα δέχθηκαν με πέναλτι) ενώ αρχίζει να ετοιμάζει τον αντι...Φατιόν και αυτός θα είναι ο Τάσος Λαγός.

Ο Φατιόν λόγω τιμωρίας δεν μπορεί να αγωνισθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη θέση του θα πάρει ο Λαγός (ΦΩΤ.) που πήγε καλά στην Κέρκυρα στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας την περασμένη Κυριακή(1-1).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass