ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ο Ρονάλντο των 297 εκατομμυρίων «φίλων»

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 17:05

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το δημόσιο πρόσωπο με τους περισσότερους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, φτάνοντας τους 297 εκατομμύρια διαδικτυακούς «φίλους»!


Σύμφωνα με τη μελέτη που παρουσίασε ο πρακτορείο επικοινωνίας «Apple Tree Communications», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί την κατάταξη, πλησιάζοντας τους 300 εκατομμύρια ακολούθους στους επίσημους λογαριασμούς του Facebook, Instagram και Twitter. Ξεχωρίζει το Facebook όπου παρουσιάζει 122 εκατομμύρια «φίλους».
Ο Πορτογάλος παίκτης ξεπέρασε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, που ήταν στην κορυφή της κατάταξης την περασμένη χρονιά με 246 εκατομμύρια οπαδούς, αφήνοντας τότε δεύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 238 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρονάλντο έχει κερδίσει σχεδόν 60 εκατομμύρια οπαδούς σε έναν χρόνο, ενώ η τραγουδίστρια είχε μια πολύ πιο μέτρια ανάπτυξη, φτάνοντας τα 262 εκατομμύρια ακολούθους.
Η πλειοψηφία των ακολούθων του Ρονάλντο είναι από την Ινδονησία και συγκεκριμένα σε ποσοστό 8%. Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται η Βραζιλία, αντιπροσωπεύοντας το 6,7% και στην τρίτη η Ινδία με 6,1%.
Στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω από τον Πορτογάλο βρίσκεται ο τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, με 273 εκατομμύρια οπαδούς. Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, το 64% των 25 κορυφαίων προσωπικοτήτων είναι γυναίκες. Η πλειοψηφία προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες (76%), ενώ οι τραγουδιστές φτάνουν το 81%.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass