Επίσκεψη του 9ου Γυμνασίου Λάρισας στο AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 17:04

Μαθητές και μαθήτριες της Α’ και Β’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Λάρισας επισκέφθηκαν χθες το πρωί το γήπεδο AEL FC ARENA και ξεναγήθηκαν στους χώρους του, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Γιάννη Καλογιάννη να απαντά σε ερωτήσεις των παιδιών για το ποδόσφαιρο ενώ τους ενημέρωσε για την πορεία της ΑΕΛ από την ίδρυσή της έως και σήμερα.


Οι μαθητές και μαθήτριες που συνοδεύονταν από αρκετούς εκπαιδευτικούς ενθουσιάστηκαν από τη δίωρη διαμονή τους στο AEL FC ARENA ενώ στο τέλος τραγούδησαν για την ΑΕΛ και έστειλαν χαρούμενα και αισιόδοξα μηνύματα για την ομάδα που αγαπούν.
Αναλυτικά οι καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές και τις μαθήτριες είναι οι εξής: Γραβάνης Στέφανος, Κωνσταντέλος Νικόλαος, Σπανός Ευάγγελος, Τσιάρας Βασίλειος, Γιαννάκος Θωμάς, Παρίσης Χρήστος, Αλίγκα Βασιλική, Τουρναβίτη Βασιλική, Κουτεσιώτου Παρασκευή, Τερζούδη Θεοδώρα, Μανδηλά Ιφιγένεια, Παπαντώνη Ιουλία, Ηλιάδου Ολυμπία, Εμμανουήλ Βασιλική, Στεργιούλα Παναγιώτα, και Σιμογιάννη Μαρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass