ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΕ

Διαμάχη με Ντοντό

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 20:49

Ο Ντοντό, που η συμμετοχή του σε έναν καβγά τού στέρησε τη θέση από τη φετινή ομάδα της ΑΕΛ, δηλώνει ότι βρίσκεται σε διαμάχη με τη Λαρισινή ομάδα καθώς σε αθλητική ιστοσελίδα υποστήριξε πως συμφώνησε να αποζημιωθεί με το ποσό των 20.000 ευρώ καθώς το συμβόλαιο είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2018.


Αν και τονίζει πως πληρώθηκε το 50% του ποσού όταν αναχώρησε με προορισμό την πατρίδα του, εντούτοις σημειώνει πως έκτοτε δεν είδε το χρώμα του χρώματος. Βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών ο 30χρονος επιθετικός θα έπρεπε να λάβει δύο ακόμη δόσεις των 5.000 ευρώ, κάτι που όμως μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.
«Το συμβόλαιό μου με την ΑΕΛ έληγε το καλοκαίρι του 2018. Όταν λύσαμε το συμβόλαιό μου με τον αντιπρόεδρο Σωτήρη Μάρκου συμφωνήσαμε να πάρω 10.000 ευρώ όπως και έγινε και αλλά 10.000 ευρώ σε δύο δόσεις των 5.000 ευρώ. Συνολικά το ποσό των 20.000 ήταν η συνολική αποζημίωσή μου. Στις 30 Σεπτεμβρίου επρόκειτο να μπει η πρώτη δόση και ακολούθως στις 30 Οκτωβρίου η επόμενη, αλλά δυστυχώς δεν έχω πάρει τίποτα από την ημέρα που έφυγα. Δεν ξέρω γιατί δεν έχουν κατατεθεί τα χρήματα όπως προέβλεπε η συμφωνία. Αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις. Έχω κάποια οικογενειακά προβλήματα και χρειάζομαι άμεσα τα χρήματα. Περιμένω από την πρώην ομάδα μου να τηρήσει τη συμφωνία μας και να ανταποκριθεί στην αγωνία μου», τόνισε ο Ντοντό.

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε στο δημοσίευμα λέγοντας ότι έχει προγραμματίσει την εξόφληση στο άμεσο μέλλον.
Αναφέρει τα εξής: «Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε συμβόλαιο με τον Dodo για 2 έτη με απολαβές 120.000 ευρώ το κάθε έτος και ότι στη μία σεζόν που έπαιξε έκανε 4 παιχνίδια ως βασικός, τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση μιας κρίσιμης σεζόν και αντί να δουλέψει με σοβαρότητα, προκειμένου να επανέλθει άμεσα, επέλεξε να πάει στη Βραζιλία απ’ όπου επέστρεψε 10 κιλά βαρύτερος και χωρίς καμία πρόοδο.
Στο διάστημα δε που ήταν στην Ελλάδα υπέπεσε πολλές φορές σε πειθαρχικά παραπτώματα με επεισόδια μέθης, αργοπορίες και απουσίες από τις προπονήσεις και καβγάδες σε νυχτερινά κέντρα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει προγραμματίσει τις καταβολές για την εξόφλησή του στο άμεσο μέλλον, μας κάνει όμως εντύπωση ο χρόνος που δημοσιοποιείται η συνέντευξη και δηλώνουμε ότι αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια το πρόβλημα επιβίωσής του και την αγωνία του να επανέλθει σε επαγγελματική ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass