ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ:

Να συντονιστούμε και να δούμε τα λάθη μας

• Απ. Χαραλαμπίδης: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2017 21:39

Κοντράστ συναισθημάτων είχαμε στη συνέντευξη Τύπου, όπου από τη μια πλευρά ο υπηρεσιακός τεχνικός του Απόλλωνα, ο γυμναστής Κώστας Μαργαρίτης, απογοητευμένος από το 1-3, ανέφερε τα πράγματα όπως ήταν και είπε ότι κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα στη συνέχεια, ενώ από την άλλη ο προπονητής της Βέροιας Αποστόλης Χαραλαμπίδης τόνισε πως ήταν μια δίκαιη νίκη και πως θα μπορούσε η ομάδα του να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

Αναλυτικά οι δυο προπονητές επισήμαναν τα εξής:

 

Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Βέροιας):
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη που στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν και με μεγαλύτερο σκορ. Βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ στην κόντρα επίθεση που δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση.
Μετά χαθήκαμε για λίγο λόγω αλλαγών που κάναμε σε θέσεις, αλλά τα διορθώσαμε στη συνέχεια και βρεθήκαμε ξανά.
Τελείωσε το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ειδικά μετά γκολ της ισοφάρισης του Απόλλωνα, πιστεύω πως δικαιούμασταν και περισσότερα γκολ.
Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, δουλεύουμε πολύ καλά με τα νέα παιδιά και αν έρθει κοντά ο κόσμος, έχει να κερδίσει πολλά αυτή η ομάδα.
Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή έπρεπε να έχει έξι βαθμούς, αδικήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και από εδώ και πέρα σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να συνεχίσουν οι παίκτες μου να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο στην προπόνηση. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».
-Σε ερώτηση ότι ακούστηκε το όνομά του για τον Απόλλωνα Λάρισα στα μέσα της εβδομάδας, τόνισε: «Δεν γνωρίζω τίποτα… Είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου στη Βέροια, μια δουλειά με νεαρά παιδιά και ο στόχος μου είναι εκεί».

 

Κώστας Μαργαρίτης (προπονητής Απόλλωνα Λάρισας):
«Ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε από την αρχή στο ματς δυνατά, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας και έπρεπε αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε.
Τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα να διεκδικήσουν αυτό που έπρεπε να κάνουν, να πάρουν δηλαδή τη νίκη.
Τους είχα τονίσει πως η Βέροια θα παίξει με αντεπιθέσεις, όπως είπε και ο κ. Χαραλαμπίδης. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή, δεν μας πτόησε αυτό, δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε ρυθμό και γενικά παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στην αρχή μουδιασμένα, βρήκαμε όμως τον ρυθμό μας από ένα σημείο και μετά, πετύχαμε το γκολ, αλλά μετά χάθηκε για λίγο ο έλεγχος του παιχνιδιού.
Υπήρχε μια αναρχία, δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ αλλά το τελικό σκορ μας αδικεί.
Χωρίς αυτό φυσικά να αποτελεί δικαιολογία.
Θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα κάτω, να συντονιστούμε όλοι στην ομάδα, να δούμε τα λάθη μας, πρέπει να δουλέψουμε διότι η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.
Είμαστε στην αρχή φυσικά, πρέπει όμως να αλλάξουν πολλά πράγματα και να υπάρξει μεγαλύτερη συγκέντρωση.
Να βρεθούν ισορροπίες για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, γιατί η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
-Δημήτρης Λίταινας (Βέροια):
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον κόουτς και στο επιτελείο, μας προετοίμασαν κατάλληλα για ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω πως δικαιωθήκαμε. Εμείς προερχόμασταν από ένα ματς με την Καλαμαριά που το χάσαμε στο τέλος και μας πείραξε πολύ και ξέραμε ότι έπρεπε διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Παίξαμε με πάθος, δείξαμε ότι θέλουμε το ματς παρότι ισοφαριστήκαμε σε 1-1 στο 70’, δείξαμε ψυχικά αποθέματα. Πήραμε έτσι ένα διπλό που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας και εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της».

 

-Αλεξάντερ Μίλιτς (Απόλλων Λάρισας):
«Μετά τους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Αχαρναϊκό, είχαμε ένα δύσκολο ματς με τη Βέροια, μια καλή ομάδα. Δεχθήκαμε γρήγορα γκολ, μετά ήταν δύσκολο, αν και παίζαμε στο σπίτι μας. Στη συνέχεια φέραμε το ματς στα ίσα, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και μετά έγινε το 1-2, το 1-3. Τι μπορούμε να πούμε; Αύριο είναι μια καινούρια ημέρα, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, ακολουθεί το ματς με τη Σπάρτη. Στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα, η ομάδα έχει ποιότητα. Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να πούμε, το κεφάλι κάτω και δουλειά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass