ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Ικανοποιημένοι από τον βαθμό

• Αλ. Βοσνιάδης: «Δεν μας ήθελε»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2017 20:39

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο τεχνικοί δήλωσαν τα εξής:


ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗΣ (ΑΕΛ): «Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που δεν εξελίχθηκε καλά και το αντικρούσαμε από τα άκρα με τις καλύψεις μας γνωρίζοντας ότι εκεί είναι η δύναμη της Κέρκυρας. Μετά το δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πετύχαμε ένα γκολ και ισοφαριστήκαμε τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με μία φάση που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε.
Πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό. Δηλαδή όπως και στα εντός έδρας παιχνίδια ή στα εκτός. Πάμε για τη νίκη. Χαθήκαν ευκαιρίες από την πλευρά μας. Δημιούργησε και δύο ευκαιρίες αλλά αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τελευταίο μέρος θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο.
Είμαστε ικανοποιημένοι όμως με τον βαθμό αυτό. Μας δίνει πολύ κουράγιο για τη συνέχεια. Η ομάδα είναι αήττητη στα τελευταία παιχνίδια. Δεχόμαστε δύσκολα γκολ, δημιουργούμε ευκαιρίες, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε».
ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ (Κέρκυρας): «Ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί, θεωρώ ότι ήταν άδικο. Υπήρχε μια ομάδα από το 1ο λεπτό έως το 30ό λεπτό που επιβάλαμε τον ρυθμό μας, είχαμε τις τελικές. Με τον τραυματισμό του Σιόντη μέχρι να ξαναβρούμε ρόλους στο τρίλεπτο φάγαμε γκολ. Μια ψυχρολουσία για εμάς. Αλλά η ομάδα αντέδρασε, έφερε το ματς στα ίσια. Είχαμε ένα δεύτερο μέρος για να το οδηγήσουμε εκεί που θέλαμε. Είχαμε την κατοχή, δεν μας ήθελε. Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά ήταν μια τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που αξίζουν συγχαρητήρια. Ο αντίπαλος με την πρώτη του ευκαιρία έβαλε γκολ και, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έχει μια ακόμα τελική. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.
Βλέπω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αποτελέσματα και εκεί που δεν μας περιμένουν. Θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς, αν δεν είχαμε την ατυχία να χάνουμε τόσες φάσεις. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι δικαιούμαστε να ήμασταν πιο ψηλά. Ήρεμα συνεχίζουμε και έχουμε και τη διακοπή ώστε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες και στο ματς με τη Λαμία πιστεύω θα είμαστε εντάξει.
Εγώ βλέπω το επόμενο παιχνίδι και πως θα διορθωθεί η ομάδα, να κάνουμε τα απλά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μια τελική να τελειώσει το παιχνίδι. Θα μπει... δεν γίνεται. Είναι θέμα χρόνου να μπουν και τα γκολ και να είναι ήρεμη η ομάδα. Θα γυρίσουν και κάποια παιδιά και πιστεύω θα βρούμε γιατρειά στο πρόβλημα που έχουμε.
Με τον Λεβαδειακό και πάλι είχαμε τόσες πολλές φάσεις που δεν μας ήθελε. Χάσαμε παιχνίδια όπως αυτό στην Ξάνθη που είχαμε περισσότερες τελικές. Πιστεύω ότι στο δημιουργικό κομμάτι έχουμε μεγάλη βελτίωση είναι καθαρά θέμα γκολ. Έχουμε ανάγκη από λύσεις μπροστά, είμαστε ευχαριστημένοι βέβαια από τον Παμλίδη, δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για το παιδί αυτό. Θα έχουμε περισσότερες λύσεις στο μέλλον. Να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και στα δύσκολα θα είμαστε όμως πρέπει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass