ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ

Παρά την...τούμπα έφτασαν στον τερματισμό

• Απίστευτη περιπέτεια στο Ιστορικό Ράλι Ελλάδος

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 17:21

Την πρώτη τους εμφάνιση σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση έκαναν δύο Λαρισαίοι, στο Ιστορικό Ράλι Ελλάδος που φιλοξένησε η Λάρισα.


Ο οδηγός από τον Πυργετό Γιάννης Κουτσοδήμος και ο συνοδηγός του από το Μακρυχώρι Σπύρος Βλάγκας, ήταν μεταξύ των τριών πληρωμάτων από τον νομό που συμμετείχαν στους αγώνες.
Το πλήρωμα ξεκίνησε πολύ δυναμικά σημειώνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο γενικής και τον 2ο στην κατηγορία F2, στην πρώτη διαδρομή. Στη δεύτερη ειδική όμως είχαν μια άτυχη στιγμή και βρέθηκαν εκτός δρόμου, με το αυτοκίνητο ανάποδα.
Παρόλο που τουμπάρισαν δεν το έβαλαν κάτω, επισκεύασαν το αυτοκίνητό τους μέσα σε μια νύχτα, τρέχοντας την Κυριακή με τη χρήση rally 2, όπου κινήθηκαν πολύ γρήγορα, σημειώνοντας ανταγωνιστικούς χρόνους.
Και στις 6 διαδρομές κέρδισαν την επιβράβευση και το χειροκρότημα του κόσμου για τις φιλότιμες προσπάθειές τους. Η περιπέτειά τους όμως δεν τελείωσε εκεί, είχαν και μια μηχανική βλάβη πριν τη ράμπα του τερματισμού. Με πολύ μεγάλη θέληση κατάφεραν και το έφεραν... σπρώχνοντας, τερματίζοντας 3οι στην κατηγορία F2 και 2οι στην C6.
Θα τους μείνει φυσικά αξέχαστη αυτή η περιπέτεια και είναι αξιοσημείωτο πως δέχθηκαν πολλά συγχαρητήρια από άλλα πληρώματα, γιατί βρήκαν το θάρρος και λύσεις για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που παρουσιάσθηκαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass