ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ YAMAHA R1 Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΩΤΟΥΔΗΣ

Πάτησε… γκάζι και έπιασε κορυφή

*Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 17:10

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Λαρισαίου Γιώργου Καρυωτούδη στον 5ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, που διεξήχθη με επιτυχία στα Μέγαρα, κάτω από ιδανικές συνθήκες και παρουσία πολλών θεατών.

Τρέχοντας με Yamaha R1 στην κατηγορία ΟΡΕΝ ξεκίνησε δυνατά και παρέμεινε στην πρώτη θέση το Σάββατο, ενώ και την Κυριακή κατέκτησε τη νίκη.

Ο Νίκος Μούρτζης, με R1 επίσης, έδωσε μια ωραία μάχη και άντεξε στις επιθέσεις και την πίεση του Βαγγέλη Γεωργόπουλου με την Ducati 1098, παίρνοντας τις δύο επόμενες θέσεις, ενώ τη δεύτερη ημέρα ο Μούρτζης, επίσης με R1 έμεινε μόλις 0.277 του δευτερολέπτου πίσω από τον νικητή. Σχετικά κοντά τους ο Βαγγέλης Γεωργόπουλους με την Ducati 1098, ο οποίος τερμάτισε 3ος.

«Αυλαία για το ΠΠΤ 2017 με πολύ άγχος για να ετοιμάσουμε τη μοτοσικλέτα, πήραμε τις δύο νίκες και θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, ιδιαίτερα τη σύζυγό μου Κατερίνα Χασιώτη που πάντα είναι δίπλα μου, τη metzeler intramoto και τον Ματθαίο Γεωργιάδη villa erwtika soylα, για την οικονομική βοήθεια», επισήμανε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Καρυωτούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass