ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ

Ψηλά το κεφάλι για την ΑΕΛ

*Δεν της αξίζει η τελευταία θέση στη Σούπερ Λίγκα *Όλη η Ελλάδα είδε το κανονικό γκολ του Περόνε στο 90΄και την… κλοπή της νίκης

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 22:10

Η καλοκαιρία στην καρδιά του φθινοπώρου συνεχίζεται, όμως συνεχίζεται παράλληλα και η… κακοκαιρία στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, στη Σούπερ Λίγκα.

Μπορεί λοιπόν κάποιοι να μιλάνε για μια καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά οι Λαρισαίοι φίλαθλοι είδαν προχθές το βράδυ τη… Λεωφόρο της αδικίας.

Όλα τα χρόνια οι ομάδες του ΠΟΚ, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, ευνοούνται από τη διαιτησία και πολλές φορές επαρχιακές ομάδες εκφράζουν τα παραπονά τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Και η ΑΕΛ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν η ομάδα που αδικήθηκε κατάφωρα, καθώς όλη η Ελλάδα είδε στο 90΄να ακυρώνεται κανονικό γκολ του Περόνε και αντί εκεί να γίνει το 1-2, λίγο μετά έγινε το 2-1 για τους «Πράσινους» που δεν πίστευαν και εκείνοι πως αναδείχθηκαν τελικά νικητές.

Επίσης παράπονα εκφράσθηκαν και για το πέναλτι το οποίο καταλογίσθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού, που άνοιξε το σκορ.

Δυστυχώς αυτούς τους τρεις βαθμούς που δικαιούνταν οι «βυσσινί» στον αγωνιστικό χώρο δεν τους πήραν και παραμένουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που δεν το αξίζουν σύμφωνα με την εικόνα που έδειξαν στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ.

Πάντως ο κόσμος της Λάρισας μετά και την προχθεσινή άνιση αντιμετώπιση που είχε η ΑΕΛ από τη διαιτησία, δεν θα αφήσει στη συνέχεια την ομάδα μόνη της και πιστεύουμε πως θα σταθεί πιο κοντά της στα εντός έδρας παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το ζητούμενο μετά την προχθεσινή ήττα είναι η ΑΕΛ να ανακάμψει και δεν πρέπει οι παίκτες να απογοητευθούν, καθώς στην 7η αγωνιστική ποτέ δεν τελειώνει ένα πρωτάθλημα.

Αντίθετα πρέπει να ξυπνήσει μέσα τους ο πληγωμένος εγωισμός και να υπάρξει άμεση αντίδραση, αρχής γενομένης από τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στα Χανιά, με τον Πλατανιά.

Γι΄αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε χθες η προετοιμασία και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης ανέλαβε τον ρόλο να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, στους οποίους πιστεύει πάρα πολύ και μόνο καλά λόγια έχει να πει.

Αγωνιστικά, Κρίζμαν αν και ακολούθησε την ομάδα στην Αθήνα , τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην 18άδα λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τον Πλατανιά.

Με πυρετό αγωνίστηκε ο Αγκάνοβιτς, ενώ και ο Ναβάρο έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Τάσος Λαγός που πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι δείχνει πως έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, ενώ αυτή τη βδομάδα θα εκτιμηθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση του Καρδιτσιώτη κεντρικού αμυντικού Νίκου Γκόλια, για το πότε θα επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους. Σχετικά με τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς η επιστροφή του υπολογίζεται προς τα τέλη Νοεμβρίου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass