ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Βράβευσε τον Αντ. Παζάρα η Δόξα Βαλανίδας

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2017 19:57

Μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η Δόξα Βαλανίδας να είχε αδρανοποιηθεί αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η επανενεργοποίησή της είναι πολλαπλή, σε κάθε επίπεδο.

Έτσι, στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου στο γήπεδο Δασοχωρίου με αντίπαλο τον κατά δύο κατηγορίες ανώτερο ΠΟΕ, τον οποίο «κοίταξε στα μάτια» για τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, επέλεξε να βραβεύσει έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της ομάδας.
Ο λόγος για τον Αντώνη Παζάρα (τον «Λεμονή» για τους φιλάθλους της Βαλανίδας) που - εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων - είναι εγκατεστημένος στη Γερμανία αλλά, μόλις βρήκε ελεύθερο χρόνο, ταξίδεψε στην πατρίδα και φρόντισε να παρακολουθήσει αγωνιζόμενη την αγαπημένη του ομάδα. Αυτή επέλεξε να τον τιμήσει συμβολικά με μία αναμνηστική πλακέτα, την οποία του παρέδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κουρδής μαζί με τον προπονητή Βαγγέλη Μάνο, υπό το γενικό χειροκρότημα των παρευρεθέντων θεατών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass