ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ «ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (0-0) ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Συγκάτοικος στο «ρετιρέ» ο Ηρακλής Λάρ.

• Με ανατροπή διατήρησε το απόλυτο της έδρας ο Οικονόμος • Επιστροφή στις νίκες για τον Κίσσαβο • Εύκολη νίκη στο Βλαχογιάννι για τον ΠΟΕ • Όρθιος στη Φαλάνη ο Δωτιέας • Ισοπαλία στη Ραχούλα • Πρώτη νίκη για Δαμασιακό

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2017 22:30

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο Ηρακλής Λάρισας εκμεταλλεύτηκε το εντός έδρας «στραβοπάτημα» της Δόξας Αργυροπουλίου και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-0 επί του Αετού Αμυγδαλέας, έγινε συγκάτοικος στο «ρετιρέ».
Η ομάδα του Αργυροπουλίου κατέγραψε την πρώτη της απώλεια βαθμών, αφού «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στη Δήμητρα Γιάννουλης κι έτσι δεν μπόρεσε να διατηρήσει το απόλυτο και να παραμείνει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μετά από ανατροπή έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της μαχητικής Αστραπής και πέτυχε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, ο Κίσσαβος Συκουρίου επικράτησε με 2-1 του Σμόλικα Φαλάνης σ’ ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι και διατηρήθηκε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΟΕ πέρασε εύκολα με 3-0 από το Βλαχογιάννι.
Στη Φάλανη, ο Δωτιέας Αγιάς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τοπικό Φαλανιακό κερδίζοντας με 2-0, στη Ραχούλα η Λάρισα 2012 και ο Τύρναβος 2005 μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), ενώ την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε ο Δαμασιακός με 2-1 επί των Βουναίνων. Ήταν το ντεμπούτο του νέου τεχνικού Νίκου Χρόνη στον πάγκο του Δαμασιακού, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Καζάκη.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Φαλανιακός - Δωτιέας Αγιάς    0-2
Λάρισα 2012 - Τύρναβος 2005    1-1
Βλαχογιάννι - ΠΟ Ελασσόνας    0-3
Ηρακλής Λάρ. – Αμυγδαλέα    2-0
Δαμασιακός – Βούναινα    2-1
Οικονόμος - Αστραπή Ν. Π.    2-1
Αργυροπούλι - Δήμητρα Γιάνν.    0-0
Συκούριο – Σμόλικας    2-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    10-3    13
Αργυροπούλι    5-1    13
Δήμητρα Γιάνν.    4-2    10
Οικονόμος    13-5    10
Συκούριο    7-5    10
ΠΟ Ελασσόνας    8-5    9
Δωτιέας Αγιάς    6-5    8
Λάρισα 2012    8-4    8
Σμόλικας    6-4    8
Αμυγδαλέα    6-5    5
Δαμασιακός    5-8    4
Τύρναβος 2005    4-8    4
Βλαχογιάννι    4-16    3
Βούναινα    5-8    3
Φαλανιακός    3-7    3
Αστραπή Ν. Π.     4-12    1

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/10, 16:00)
Τύρναβος 2005     –     Φαλανιακός
ΠΟ Ελασσόνας     -     Δωτιέας Αγιάς
Αμυγδαλέα     -     Λάρισα 2012
Βούναινα     –     Βλαχογιάννι
Αστραπή Ν.Π.     -     Ηρακλής Λάρ.
Δήμητρα Γιάνν.     –     Δαμασιακός
Σμόλικας     –     Οικονόμος
Αργυροπούλι     –     Συκούριο


Αναλυτικά τα παιχνίδια της 5ης ημέρας της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

 

ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.
Νίκη που -σε συνδυασμό με το «στραβοπάτημα» της Δόξας Αργυροπουλίου- τον φέρνει συγκάτοικο στην κορυφή, πέτυχε ο Ηρακλής Λάρισας με 2-0 επί του Αετού Αμυγδαλέας.
Οι σημαντικές απουσίες (λόγω τραυματισμών αλλά και στρατιωτικών υποχρεώσεων παικτών) επηρέασαν κάπως την ομάδα του Ηρακλή, η οποία ωστόσο έδειξε ότι διαθέτει το σθένος για να πάρει το αποτέλεσμα, έχοντας παίκτες όπως ο Φώτος που έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.
Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι ο Αετός στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά επιθετικά αποδείχθηκε άσφαιρος.
Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 73’ μετά από κάθετη πάσα του Ζαφειρίου, ο Φώτος με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 83’ ο ίδιος παίκτης ύστερα από πάσα του Μπάμη διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Μόσχος, Παπαμάνος, Γιαννακόπουλος, Παπαγιαννούλης, Μπάμης, Γκιουρσάνης (90’ Ζησόπουλος), Ζαφειρίου (89’ Βασιλειάδης), Φώτος (88’ Δραγατσίκης).
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Μούτσιος, Πρίφτης, Πολύζος, Κλούρας, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Ραμάι (60’ Δημητρέλης), Περδίκης, Καρβούνης.

 

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Το απόλυτο της πρωτοπόρου Δόξας δεν είχε συνέχεια καθώς το παιχνίδι στο Αργυροπούλι με αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα, η οποία απέκτησε πλέον παρέα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Τσιάγκο, Ταρταμπούκα και Γκαραγκούνη, αλλά δεν επέδειξαν την απαιτούμενη οξυδέρκεια για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο που είχε τις δικές του καλές στιγμές ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο με τους Κατσαμάγκα και Μάτο, ενώ η πιο καλή στιγμή σημειώθηκε στο 28’ με το οριζόντιο δοκάρι του Σέντζα.
Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Μπουμαρσόπουλο.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡOΠΟΥΛΙΟΥ (Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Τσένος, Περήφανος, Καφές, Σαΐτης, Ζάχος, Κόκκορας (70’ Κυρίτσης), Ταρταμπούκας, Γκαραγκούνης, Τσιάγκος.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Μπαμπάλης, Σέτζας (57’ Τσαρούχας), Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Πουρνάρας, Γκατζούλης (73′ Ευαγγέλου), Κατσαμάγκας (87′ Πετράκης), Μάτος, Αμπατζίδης.

 

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Η Αστραπή Ν. Πολιτείας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ όμως δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια από την Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο να φτάνει στην επανάληψη στην ολική ανατροπή, διατηρώντας το απόλυτο στην έδρα του με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όταν στο 6ο λεπτό ο Κακαράντζας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή συμβολή των δοκών. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν πολύ καλή εικόνα, άνοιξαν το σκορ στο 35’ με το ωραίο σουτ του Καλτσά.
Οι αλλαγές ήταν αυτές που βοήθησαν την ομάδα του Κώστα Κατσάρα, η οποία έφτασε στο 66’ στην ισοφάριση, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Παληγιάννη, ο Γκαμπέτας με τακουνάκι έδωσε στον Παπαγεωργίου και αυτός με σουτ πάνω στην κίνηση έγραψε το 1-1.
Η Αστραπή προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα και στο 83’ ο Κουμπούρας, μετά από απόκρουση της άμυνας, έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος (74’ λ.τ. Μπουμπουνάρας), Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Σαπάκος, Γκαμπέτας, Μιφτάρι, Κακαράντζας (46’ Παληγιάννης), Δραχαλίβας (46’ Παπαγεωργίου), Β. Σακοράφας (58’ Πούτας).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Σιάρκος, Χλωρός, Χασιώτης, Κατσιάνος, Τσεκούρας (86’ Μαναός), Μπέτσης (80’ Σκόμπας), Κοταρέλας, Ιωαννίδης, Καλτσάς (90’ Αλεξόπουλος), Αργυρακούλης (56’ Καψιώχας).

 

ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ
Ο Κίσσαβος Συκουρίου επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις, καθώς επικράτησε με 2-1 του Σμόλικα Φαλάνης. Σ’ ένα παιχνίδι ανοικτό, στο οποίο οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και πήραν αυτό που ζητούσαν.
Μετά από τα πρώτα 45 λεπτά στα οποία οι δύο αντίπαλοι αναλώθηκαν σε ευκαιρίες, στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58’ ο Κίσσαβος άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Τσιανάκα μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Δίχρη.
Στο 77’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη. Ο Πετράκης τροφοδότησε τον Πλιάγκα, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.
Η αντίδραση του Σμόλικα ήρθε στο 88’ όταν μετά το κόρνερ του Ταστεμερίδη, ο Κακαβίτσης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, ενώ στο 90’+2’, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να πάρουν τον βαθμό της ισοφάρισης όταν το φάουλ του Σκούπρα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμοπέτας, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Κορδέλας, Δίχρης (88’ Καρβούνης), Αργύρης (75’ Παυλόπουλος), Πλιάγκας (80’ Αγγέλης), Μάντζαρης, Πετράκης (85’ Τζιούρας).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (55’ Μάρης), Σκούπρας, Δολιάνης, Κολοβός (82’ Τεκέδης), Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης, Λιούσκας, Γάλλος (60’ Τάχας), Κατσαρός (70’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ
Ο ΠΟΕ πέρασε από το Βλαχογιάννι κερδίζοντας με 3-0 την τοπική Δόξα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Από την άλλη πλευρά η Δόξα έδειξε κάπως κουρασμένη, ωστόσο είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Το 0-1 έγινε στο 15’ με το εντυπωσιακό σουτ «στο παραθυράκι» του Θ. Κυρίτση. Στο 32’ μετά από σέντρα του Καραμάνου, ο Ματούλας από κοντά έγραψε το 0-2, ακολούθησαν δύο δοκάρια των Γελαλή και Μπούνα, για να φτάσουμε στο 50’ όταν ο Γελαλής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας Λ., Μάρκου, Πάσος (62’ Λάκης), Αθανασούλης, Γκάμπας (69’ Καλογιάννης), Πάτσης, Φακίτσας Σ., Μπαντής (67’ Γεωργούλης), Θανασούλης (46’ Γαλάτος).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος, Μπούσιας, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Θ. (60’ Μπόντε), Παπαγιώτου, Ματούλας, Παπαχρήστος (75’ Γεωργούλας), Μπούνα (80’ Κωνσταντινίδης), Γελαλής (77’ Νταμπώσης), Ποτόσογλου.

 

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ
Η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα των παικτών του Δωτιέα Αγιάς ήταν αυτή που καθόρισε το παιχνίδι στη Φαλάνη και έδωσε δίκαια τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» με 2-0 απέναντι στον Φαλανιακό.
Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη άνοιξε το σκορ νωρίς στο 7ο λεπτό με το εντυπωσιακό σουτ του Χαλάτση έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο σκόρερ των φιλοξενουμένων ωστόσο στάθηκε άτυχος στη συνέχεια, καθώς λόγω τραυματισμού, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 34’ από το παιχνίδι.
Ο Δωτιέας σφράγισε το θετικό αποτέλεσμα στο 88’ με τον συνήθη ύποπτο Τσατσαλίδη, με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από ενέργεια του Παππά.
Είναι αξιοσημείωτη η πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα των νικητών Κουτσιρίμπα, που ειδικά σε δύο περιπτώσεις φάουλ των γηπεδούχων, με εντυπωσιακό τρόπο κράτησε ανέπαφη την εστία του.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Σουλιώτης (83’ Αλατάς Δ.), Μπλέντι, Πανταζής Γ., Αλατάς Ι. (72’ Πανταζής Ηλ.), Αλεξανδρής (89’ Καρακίτσιος), Παπαγεωργίου, Λυγούρας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ριζούλης, Ν. Γούτος (48’ λ.τ. Μπέτσιος), Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας, Φλέγγας, Υφαντής, Χαλάτσης (34’ λ.τ. Σβερκούλης), Τσιρογιάννης (82’ Παππάς), Τσατσαλίδης (88’ Ντελής).

 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στο γήπεδο Ραχούλας, η Λάρισα 2012 και ο Τύρναβος 2005 που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Το πρώτο μέρος ανήκει στους γηπεδούχους, που παρά τις κάποιες απουσίες που είχαν, ήταν δραστήριοι επιθετικά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και προηγήθηκαν στο 32’ με την κεφαλιά του Δ. Κίτσιου μετά από σέντρα του Δαλαμπύρα. Στο 41’ σημειώθηκε μία φάση που δημιούργησε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, με αφορμή την ακύρωση ως οφσάιντ του γκολ που πέτυχε ο Σελήνης.
Τελικά το 1-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη η αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Δ. Κίτσιου επηρέασε την επιθετική απόδοση της Λάρισας 2012, για να φτάσουμε στο 52’, όταν ο Πατσιωτός με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, μετά από ενέργεια του Λιάκου έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

• Δύο μεταγραφές για τη Λάρισα 2012
Δύο έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν σημαντικά τη φετινή προσπάθεια της ομάδας ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της η Λάρισα 2012. Ο λόγος για τον επιθετικό Πάρη Μπόντε και για τον μέσο Αλέξη Μπέη.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Μπρέλλας, Φλώρος Βασ., Φλώρος Αντ., Μανακούσιος Θ., Κίτσιος Π., Γλώρος Βαλ., Μολάς, Τσιάκος, Κίτσιος Δ. (47’ λ.τ. Νταής), Σελήνης (72’ Καραλής), Δαλαμπύρας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Παραφέστας): Γραβάνης, Καρακάνος, Αυλογιάρης, Γαλάνης, Καλέσης (67’ Γανός), Ντονούδης, Νάτσης, Τζιόλας (78’ Κοκόμπελης), Λιάκος (76’ Λιάκος), Πατσιωτός, Τσούτσας (58’ Γκαντρής).

 

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ
Την πρώτη του νίκη και μάλιστα με ανατροπή πανηγύρισε ο Δαμασιακός με 2-1 επί της μαχητικής ομάδα των Βουναίνων, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο έκανε ντεμπούτο ο νέος τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Χρόνης μετά το «διαζύγιο» με τον Κώστα Καζάκη.
Τα Βούναινα ήταν για μία ακόμα φορά ανταγωνιστικά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, όμως δεν μπόρεσαν στην επανάληψη να διαφυλάξουν το προβάδισμα και σε δύο στιγμές αδυναμίας, ο έμπειρος μέσος των γηπεδούχων Σουγλής ήταν αυτός που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά από κάποιες καλές στιγμές των δύο ομάδων στο 5’ με τον Τσάλτα, στο 10’ με τον Σ. Χατζηλιάδη και στο 25’ με τον Γεωργαντζά, ο Ραπτόπουλος στο 39’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ηλ. Μερτζανίδη άνοιξε το σκορ για τα Βούναινα.
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 75’ με το κοντινό σουτ του Σουγλή, ενώ στο 85’ ο ίδιος μετά από σέντρα του Μπακαΐμη διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΔΑΜΑΣΙΑΣΚΟΣ (Χρόνης): Μιγδάνης, Ντόκος (46’ Στ. Λέτσιος), Καρατζιόλης (85’ Οικονόμου), Ιωαννίδης, Μόκκας, Τσάλτας, Σουγλής, Μουσιάρης (75’ Κ. Λέτσιος), Γεωργαντζάς (70’ Μαπακαΐμης), Λούτσος, Ραπτοτάσιος.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Τσανάς, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Καρέτζος, Σχοινάς (91’ Γιουρούκης), Χριστοδούλου Κ., Καζάνι Γκ., Μερτζανίδης Ηλ., Γκομοσίδης (30’ λ.τ. Ραπτόπουλος, 80’ λ.τ. Μερτζανίδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass