Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 91-80

Πάλεψε αλλά έχασε

* Καθοριστικά τα 11 τρίποντα των γηπεδούχων

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2017 15:13

Μια πολύ μεγάλη μάχη παρά τα προβλήματα έδωσε ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος στην Πάτρα …πέφτοντας ηρωικά, καθώς ηττήθηκε από τον γηπεδούχο Προμηθέα με σκορ 91-80.


Με μισή ομάδα αγωνίστηκε ο Γυμναστικός, καθώς το ένα πρόβλημα διαδεχόταν το άλλο. Πέρα από τις απουσίες των τραυματιών Πέτι και Χατζηκυριακίδη που έμειναν εκτός αποστολής, το γεγονός ότι μια ώρα πριν τον αγώνα έφτασε στην Πάτρα ο Παπαντωνίου λόγω γνωστού σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, τον Παπαμακάριο να αγωνίζεται άρρωστος, ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα με τον Σάφτενααρ ο οποίος στο β’ ημίχρονο δεν αγωνίστηκε καθόλου, αφού ένιωσε μεγάλη αδυναμία, έκανε εμετούς και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βγει καν από τα αποδυτήρια μετά την ανάπαυλα.
Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν, έκαναν μια ηρωική προσπάθεια, αλλά η κούραση τους λύγισε. Μάλιστα οι Λαρισαίοι παρότι ήταν πίσω στο σκορ με πάνω από 20 πόντους, κατάφεραν να ανατρέψουν την σε βάρος τους εικόνα με υπερπροσπάθεια και 4’ πριν το φινάλε είχαν μειώσει στους 5 πόντους (81-76). Κάπου εκεί όμως η κούραση ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να έρθει τελικά η ήττα με 91-80.
Τα δεκάλεπτα: 31-21, 57-39, 73-61, 91-80.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Τσουντζιαράκης 4, Γκίκας 13 (3), Φαγέ 19 (2), Δημάκος 5 (1), Σαλούστρος 15 (3), Λιπόβι 12 (1), Έβανς 20, Σκουφής, Μιλόσεβιτς 3 (1).
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΑΡΟΣ (Σκουρτόπουλος): Γουέρα 17 (3), Μαραγκός 7, Μουράτος 6, Σάφτενααρ 6, Φορμπς6, Ντρέιπερ, Παπαμακάριος 5 (1), Διαμαντάκος 7, Βαβάτσικος 7, Παπαντωνίου 19 (2).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε αγώνες της 2ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Τρίκαλα-Λαύριο    91-79
Ρέθυμνο-Κόροιβος Αμαλιάδας    95-90
Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου    70-90
Προμηθέας Πατρών-ΓΛ Φάρος    91-80
Άρης-ΑΕΚ    64-62
ΣΗΜΕΡΑ
Κύμη-Ολυμπιακός(17:00)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ(18:00)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
Κολοσσός Ρόδου    4
Προμηθέας Πατρών    4
ΓΛ/Φάρος    3
Λαύριο    3
Τρίκαλα    3
Ρέθυμνο    3
Κόροιβος Αμαλιάδας    3
Άρης    3
ΑΕΚ    3
Παναθηναϊκός    2 -1αγ.
Πανιώνιος    2
Ολυμπιακός    1 -1αγ.
ΠΑΟΚ    1 -1αγ.
Κύμη    1 -1αγ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (3η αγων.-21/10)
AEK- Ρέθυμνο
Γ.Λ. Φάρος-Παναθηναϊκός
Κόροιβος Αμαλιάδας-Κολοσσός Ρόδου
Λαύριο-Άρης Θεσσαλονίκης
Ολυμπιακός-Τρίκαλα 2000
Πανιώνιος-Προμηθέας
ΠΑΟΚ-Γ. Σ. Κύμης

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

*Έχουμε και κάποιες ενστάσεις για τη διαιτησία

skourtopoulos

Μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα με τον Προμηθέα, ο προπονητής των «Πρασίνων» Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε τα εξής: «Εμείς ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν αντιδράσαμε σωστά και κάναμε λάθη τακτικής. Δεχτήκαμε 55 πόντους, ενώ θα έπρεπε να ήμασταν πιο κοντά στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές με χαμηλά σχήματα, αλλά δεν είχαμε το ρετέισον αφού μας έλειπαν πολλοί παίκτες, με αποτέλεσμα στο τέλος να κουραστούμε και να έρθει η ήττα.
Έχουμε κάποιες ενστάσεις σχετικά με τη διαιτησία, διότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν σφύριξαν ολοφάνερα βήματα στον αντίπαλο και επίσης στις διεισδύσεις που έκανε στο καλάθι ο Γουέαρ, όπως το συνηθίζει, κέρδισε αρκετά φάουλ τα οποία οι διαιτητές δεν σφύριξαν ποτέ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης σούταρε μόνο δύο βολές. Ωστόσο, εμείς ανταποκριθήκαμε σε γενικές γραμμές καλά παρά τα προβλήματα. Δεν μένουμε εδώ, κοιτάμε μπροστά και το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, όπου θέλουμε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass