ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ (16.30)

Με απουσίες στην Πάτρα

• Θ. Σκουρτόπουλος: «Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα ριμπάουντ και να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2017 22:10

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εκπληκτική πρεμιέρα και παρά τα προβλήματα, που δυστυχώς ολοένα αυξάνονται, ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος θα διεκδικήσει σήμερα στις 16.30 στο ΔΑΚ Τόφαλος, στην Πάτρα τη δεύτερη σερί νίκη και παράλληλα την πρώτη εκτός έδρας στην Α1, αυτή τη φορά κόντρα στον Προμηθέα.


Ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «πράσινους» αφού ο Προμηθέας επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα.
Τα προβλήματα δυστυχώς συνεχίζουν τα ταλανίζουν τον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο και να «πονοκεφαλιάζουν» τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο. Οι τραυματισμοί και οι απουσίες δεν επέτρεψαν στην ομάδα να προετοιμαστεί όσο καλά θα ήθελε για τον σημερινό αγώνα, ωστόσο, οι «πράσινοι» θα προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.
«Πάμε στην Πάτρα με αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός από τους τραυματισμούς των Πέτι και Χατζηκυριακίδη, προστέθηκε στη λίστα των προβλημάτων και η απουσία του Παπαντωνίου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού θέματος και είναι άγνωστο το αν καταφέρει να αγωνιστεί.
Ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ και προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν για αυτό το παιχνίδι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Προμηθέας κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη νίκη, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι. Εμείς και πάλι τη νίκη θα διεκδικήσουμε. Θέλουμε να παλέψουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, οργανωμένη σε όλους τους τομείς, που έχει βλέψεις φέτος. Το γεγονός αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς. Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα ριμπάουντ, διότι ο Προμηθέας έχει καλό το επιθετικό ριμπάουντ, και αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αποτρέποντας τον αντίπαλο να βάλει εύκολους πόντους, έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό» δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του Γυμναστικού, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
Ο Μανώλης Παπαμακάριος έφτασε τα 500 εύστοχα τρίποντα το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και με άλλα δύο θα γίνει ο 7ος της σχετικής λίστας προσπερνώντας τον Μίλαν Τόμιτς. Επίσης 13 πόντοι χωρίζουν τον Ρόλαντ Σάφτενααρ από τους 600 στην κατηγορία, ενώ με μία ασίστ ο Ολλανδός σέντερ θα φτάσει τις 100.
Στον αντίποδα Προμηθέας στο ΔΑΚ Τόφαλος σημείωσε στο περσινό πρωτάθλημα, έξι από τις 10 νίκες στην παρθενική χρονιά του στη «μεγάλη» κατηγορία. Ο Νίκος Γκίκας μπορεί να φτάσει τα 100 εύστοχα δίποντα καριέρας αφού χρειάζεται μόνο ένα για να τα καταφέρει. Επτά εύστοχα δίποντα χωρίζουν τον Μο Φαγιέ από τα 300 στην κατηγορία, ενώ 10 ριμπάουντ μακριά από τα 300 είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α1:

• ΣΗΜΕΡΑ
16:30, Προμηθέας-Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος
16:30, Πανιώνιος –Κολοσσός
16:30, Ρέθυμνο –Κόροιβος
16:30, Τρίκαλα –Λαύριο
17:00, Άρης-ΑΕΚ (ΕΡΤ1 LIVE)

• ΑΥΡΙΟ
17:00, Κύμη-Ολυμπιακός (ΕΡΤ1 LIVE)
18:00, Παναθηναϊκός ‏-ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT4 HD)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος    2
Κόροιβος    2
ΑΕΚ    2
Λαύριο    2
Προμηθέας    2
Παναθηναϊκός ‏    2
Κολοσσός    2
Ρέθυμνο    1
Ολυμπιακός    1
ΠΑΟΚ    1
Κύμη    1
Τρίκαλα    1
Άρης    1
Πανιώνιος    1

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass