ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Αμφίβολος ο Σάντι Κριζμάν

*Οι παίκτες είδαν βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 22:02

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινείται η ΑΕΛ με στόχο η λαρισινή ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει οικονομικά προβλήματα αλλά αγωνιστικά δείχνει πάντα υπολογίσιμος.


Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης ενόψει αυτού του αγώνα αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος ζήτησε οι παίκτες του να περάσουν εργομετρικά που αφορούσαν τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου. Σ’ αυτά δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Φατιόν και τα αποτελέσματα δείχνουν ικανοποιητικά.
Και αν τα εργομετρικά ικανοποίησαν τον Φυντάνη, υπάρχει ένα σημαντικός προβληματισμός για το παιχνίδι της Δευτέρας που λέγεται Σάντι Κριζμάν. Ο Κροάτης παίκτης έχει πρόβλημα στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκε χθες(το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις) και σήμερα θα φανεί αν μπορεί να παίξει στην αναμέτρηση της Δευτέρας.
Το πρόβλημα του Κριζμάν έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα της ΑΕΛ που είναι οι τραυματίες Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας και Λαγός με τον τελευταίο χθες να βγάζει μισή προπόνηση και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.
Ο Φατιόν πάντως με τον Ζίζιτς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και υπολογίζονται κανονικά.
ΒΙΝΤΕΟ
Χθες ήταν και μέρα του βίντεο αφού ο Φυντάνης έδειξε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη τους αλλά και τις ενέργειες που επικρότησε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ(1-1) τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην επιθετική, στεκόμενος στην τακτική να παίξει τα τελευταία λεπτά με τρεις επιθετικούς. Μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί οι ποδοσφαιριστές να δουν σε βίντεο αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τα Γιάννενα. Θα κάνει ανάλυση της τακτικής των «πρασίνων» και τι πρέπει να προσέξει η άμυνα της ΑΕΛ για να μπορεί να πάρει βαθμό από τον αντίπαλό της γιατί αν συνεχίσει το σερί των ηττών εκτός έδρας κινδυνεύει μετά από επτά αγωνιστικές να βρεθεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ψυχολογία στο ναδίρ.

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass