ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Τελευταίο φιλικό για τον Απόλλωνα

*Αγωνίζεται σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη(16:30)

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 22:27

Δέκα ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 16:30 σε φιλική αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη Θεσσαλονίκης.


Τόσο οι «κυανόλευκοι» όσο και οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν το 10ο φιλικό τους παιχνίδι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους και πλέον το μυαλό τους είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Άρης είναι το μεγάλο ίσως φαβορί και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Απόλλωνας θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, είναι ομάδα με πολλές δυνατότητες και αξίζει να έχει την ανάλογη στήριξη από τον κόσμο.
Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στις 9 Σεπτεμβρίου, το οποίο τελείωσε ισόπαλο 1-1.
Σήμερα ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης θέλει από τους παίκτες του να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και να έχουν μια καλή παρουσία, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται μόνο ο Χρήστος Αγρόδημος με τον Νίκο Ιορδανίδη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει σήμερα στις 9.30 το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, είναι οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης, Κραβαρίτης, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Σάββας, Λαμπρόπουλος, Διβανές, Μίλιτς, Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης, Βουτσιάς, Μαυρίας, Σαχινίδης, Σκούπρας, Καμπέρης, Ιβανίδης, Τζάνης, Τσιλούλης, Ι.Ανδρέου.*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις 9 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass