ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ… ΜΑΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Ήρεμο Σαββατοκύριακο στον Τύρναβο

*Κ. Μπάρδας: «Στις 14 Ιουνίου… μετακομίζουμε στη Θεσσαλονίκη»

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2015 9:22

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ήρεμο θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για τους παίκτες του Τυρνάβου 2005, καθώς ο τεχνικός τους Αποστόλης Χαραλαμπίδης μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση θα τους αφήσει ελευθέρους μέχρι την Δευτέρα το πρωί, προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες, για το τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται ένα βήμα πριν την παραμονή στην Β΄Εθνική κατηγορία και καθώς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το τι θα κάνουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ετοιμάζονται για τη μητέρα των… μαχών.

Η πίεση είναι πολύ μεγάλη, η αγωνία επίσης χτυπάει …κόκκινο και ο προπονητής κ.Χαραλαμπίδης θέλει να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές, ώστε από την Δευτέρα με πιο πολλές δυνάμεις και ξεκούραστοι , να συγκεντρωθούν για τη μεγαλύτερη …μάχη του πολέμου.

Κοντά τους βρίσκεται και η διοίκηση που συνεχώς τους εμψυχώνει, γνωρίζοντας ότι σε τέτοια παιχνίδια όπου κρίνεται η κατηγορία, μετρά η ψυχολογία και η πίστη για το αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Τύρναβος Κώστα Μπάρδα, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Στις 14 Ιουνίου… μετακομίζουμε στη Θεσσαλονίκη, όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα που έγινε με πολύ κόπο και θυσίες από τον Βασίλη Μπρέζα και όλους εμάς τους υπόλοιπους. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής σεζόν και ευελπιστώ ότι τα παιδιά και η τεχνική ηγεσία θα κάνουν αυτό που πρέπει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι ο Αγροτικός Αστέρας απέδειξε στα πλέι άουτ ότι είναι ομάδα που δεν έπρεπε να συμμετέχει σε αυτή την ψυχοφθόρα όπως εξελίσσεται διαδικασία.

Εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο, θα πάμε για να κερδίσουμε, όλη αυτή την εβδομάδα θα είμαστε κοντά στους παίκτες που χρειάζεται να έχουν μεγάλη ψυχολογική στήριξη και πιστεύω ότι στο τέλος θα μας δώσουν τη χαρά της σωτηρίας που όλοι μας ποθούμε».

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Η αγωνία κορυφώνεται στα πλέι άουτ της Β' Εθνικής, τα ματς της 9ης αγωνιστικής είναι κρίσιμα και χθες η ΚΕΔ ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια.

Οι ρέφερι, λοιπόν, είναι εκ νέου αξιολογημένοι από τη Σούπερ Λίγκα στα τέσσερα από τα πέντε ματς, με τον Μάνταλο του Συνδέσμου Καβάλας να διευθύνει το ματς Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος.

Από εκεί και πέρα, στο Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα ορίστηκε ο Λαμπρόπουλος από την Ηλεία, στο Παναιγιάλειος-Ερμιονίδα ο Κουτσιαύτης από την Άρτα και στο Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας ο Μαντάκης από την Ημαθία. Aναλυτικά:

ΝΟΤΟΣ

Κυριακή (7/6)

17.30: Παναιγιάλειος-Ερμιονίδα: Κουτσιαύτης, Μαγιάνης (Άρτας), Κοντιζάς (Πειραιά), 4ος Σφακιανάκης (Αθηνών), παρ.Ιωάννης Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας)

17.30: Επισκοπή-Αχαρναϊκός : Μουρτζάκης (Ηρακλείου), Καλφάκης, Μαρνέζος (Χανίων), 4ος Φουκάκης (Ηρακλείου), παρ.Νικόλαος Ιωσήφογλου(Αθηνών)

17.30: Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα: Λαμπρόπουλος, Σταθόπουλος (Ηλείας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), 4ος Καλογερόπουλος (Αθηνών), παρ.Σπυρίδων Παπαδάκης(Λακωνίας)

ΒΟΡΡΑΣ

18.00: Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας: Μαντάκης, Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας), 4ος Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρ.Αθανάσιος Βέλλιος(Ξάνθης)

18.00: Αναγέννηση Κ.-Ζάκυνθος: Μάνταλος (Καβάλας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Πασχάλης (Ηπείρου), 4ος: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.Χρήστος Δαγκλής(Μακεδονίας)

*Να σημειώσουμε ότι τον αγώνα στο Αιγίνιο την Δευτέρα πιθανότατα να παρακολουθήσει ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης ο οποίος θα κατασκοπεύσει τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ στην Καρδίτσα θα πάει ο γυμναστής Γιάννης Μάγγος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass