Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΙΧ. ΚΑΡΑΜΟΥΣΚΕΤΑΣ ΣΤΟ SUPERKOMBAT

Πάλεψε με... θηρία και εντυπωσίασε

*Προκρίθηκε και θα αγωνισθεί στη Γερμανία στις 4 Νοεμβρίου

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2017 15:09
1 1

Πάντα η θεσσαλική πρωτεύουσα εκπροσωπείται επάξια με αθλητές σε όλες σχεδόν τις διοργανώσεις, τόσο εντός Ελλάδος όσο και στο εξωτερικό.


Η καρδιά τού πρωταθλητή «μίλησε» και στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου ο Λαρισαίος αθλητής του Α.Σ.Πολυνίκης Μιχάλης Καραμουσκέτας, συμμετείχε σε μία από τις τρεις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου στο Kick Boxing.
Πάλεψε με... θηρία καθώς πήραν μέρος πρωταθλητές παγκοσμίου επιπέδου και έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Superkombat. Απέδειξε δε για άλλη μία φορά ότι ανήκει στην ελίτ των καλύτερων αθλητών στην Ευρώπη. Αν και το αποτέλεσμα ήταν άδικο για τον Λαρισαίο που αγωνίσθηκε με μεγάλη δύναμη και έκανε κατάθεση ψυχής, κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη διοργάνωση, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου στη Γερμανία.
Με λίγα λόγια εντυπωσίασε, κέρδισε τον σεβασμό όλων των αθλητών όσο και των διοργανωτών και είναι αποφασισμένος για νέες διακρίσεις, μελλοντικά.
Ο προπονητής και δάσκαλος του αθλητή Ιωάννης Κοτρούτσος νιώθει υπερήφανος για τον Μιχάλη Καραμουσκέτα και ευελπιστεί πως και στη συνέχεια της καριέρας του θα γνωρίσει νέες μεγάλες διακρίσεις.
*Στις φωτογραφίες, ο Λαρισαίος πρωταθλητής με μεγάλη δύναμη προσπαθεί να κερδίσει τον αντίπαλό του (1), στο βάθρο με την ελληνική σημαία (2) και όλοι οι αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες(3).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass