Η ΑΕΛ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (1-0)

Eχασε από τον Aρη, κέρδισε τον Μασούρα

•Μπάμπιτς και Μπάλλας χρειάζονται χρόνο προσαρμογής

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2017 18:31

Την ήττα γνώρισε εκτός έδρας η ΑΕΛ χθες σε φιλικό αγώνα που έδωσε στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη που αγωνίζεται στη Football League(από την αρχή του πρωταθλήματος δεν έχει φέρει ούτε ισοπαλία εκτός σε επίσημο και φιλικό παιχνίδι) με 1-0 (Ντούνης 70') αλλά ο

τεχνικός Ηλίας Φυντάνης είδε να κερδίζει έναν παίκτη το νεαρό Μασούρα που αγωνίσθηκε χθες τόσο στη δεξιά πλευρά του κέντρου όσο και της άμυνας.
Ήταν μια καλή ευκαιρία ο Φυντάνης να προσαρμόσει τους παίκτες του στην τακτική 4-1-4-1 αλλά και να αξιολογήσει ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής είδε τον Μασούρα να είναι πολύ καλός αντίθετα από τον Μπάμπιτς και τον Μπάλλα που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στην ομάδα αφού η απόδοσή τους δεν ήταν ιδιαίτερα καλή.
Δοκίμασε σαν σέντερ μπακ τους Κούσα και Φάρκας ενώ ο Ντέλετιτς έπαιξε δίδυμο με τον Αγκάνοβιτς στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.
Πειραματισμοί ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας στις 16 Οκτωβρίου.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Φυντάνης μας είπε ότι η ομάδα έχει βελτιώσει στην αμυντική της λειτουργία ενώ στην επίθεση στις τελικές προσπάθειες πρέπει να φθάνουν μέχρι την αντίπαλη εστία και να μην σταματάνε έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Πάντως είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του που μπορούν να αποδώσουν ακόμα καλύτερα ενώ θεωρεί καθοριστικό το ματς με τον Παναθηναϊκό για την ψυχολογία της ομάδας.
Περιμένει πάντως να γυρίσουν Ζίζιτς, Φατιόν ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γκόλια, Γιοβάνοβιτς και Λαγό.
Στο χθεσινό φιλικό ξεκίνησε με τον Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γουάλας(αριστερά), Φάρκας, Κούσα(σέντερ μπακ), Ρέντζα(δεξιά), αμυντικό χαφ τον Μπάλλα, πιο μπροστά και από αριστερά προς δεξιά τους: Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο και Μασούρα ενώ στην επίθεση τον Ναζλίδη.
Στην αρχή ο Άρης φάνηκε καλύτερος ειδικά στο πρώτο ημίωρο για να ισορροπήσει στη συνέχεια το παιχνίδι η ΑΕΛ.
Η λαρισινή ομάδα στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους πήγε καλά αλλά όχι στη συνέχεια όπου ο Άρης κατάφερε στο 70' να πετύχει τέρμα με τον Ντούνη.
Οι «βυσσινί» στη συνέχεια αντέδρασαν αλλά δεν κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση… Αν και στο 86' ο Κριζμάν έχασε μοναδική ευκαιρία για να τελειώσει το παιχνίδι ισοπαλία . Προτίμησε να σουτάρει αντί να βγάλει την πάσα στον Κρητικό…
ΦΑΣΕΙΣ…ΓΚΟΛ
3': Ο Μπαργκάς εκτελεί φάουλ και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Θεοδωρόπουλου.
12': Σέντρα για τον Άρη του Τσουμάνη ο Πασάς μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνει κεφαλιά και μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.
16': Σουτ του Ναζλίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
19': Ο Πασάς σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
39': Ο Αγκάνοβιτς εκτελεί φάουλ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
45':Σουτ του Ρέντζα έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ.
46': Ο Ντούνης σουτάρει από καλή θέση αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
47': Σουτ του Ντέλετιτς αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
52': Εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς η μπάλα καταλήγει άουτ.
66': Σουτ του Τζανακάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ.
69': Ο Θεοδωρόπουλος εξουδετερώνει κεφαλιά του Διαμαντόπουλου
70': Ο Κάσσος κάνει μια επίθεση από τη μια περιοχή στην άλλη, σεντράρει και ο Ντούνης κάνει το 1-0.
73': Ο Μπούρμπος ανακόπτει τον Γιαννιτσάνη λίγο πριν σουτάρει…
82': Ωραίο σουτ του Αγκάνοβιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ.
86': Από λάθος του Ιντζόγλου ο Κριζμάν σουτάρει άουτ ενώ δίπλα του ήταν ο Κρητικός αμαρκάριστος.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κουμπαράκη και σωστοί στις υποδείξεις οι βοηθοί, Λάζαρος, Τζιώτζιος.
ΣΥΝΘΕΣΕΣ
Άρης (Δημ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος (76’′ Νέτο), Ιντζόγλου, Δεληζήσης (77’′ Μαραγκός), Σόουζα, Μουμίν (77’′ Λώττας), Μπαργκάν (46’′ Κάσσος), Πλατέλλας (46’′ Ντούνης), Πασάς (77’′ Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος (72’′ Στεφάνοβιτς), Τσουμάνης (46’′ Τζανακάκης)
ΑΕΛ (Ηλ. Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Κούσας (87’′ Καρατάσιος), Γουάλας (65’′ Κόντορ), Ρέντζας (57’′ Γιαννιτσάνης), Μασούρας, Μπάλλας (81’′ Κρίζμαν), Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο(46’′ Μπάμπιτς), Ντέλετιτς (72’′ Κρητικός), Ναζλίδης (46’′Περόνε)
*Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Σπανός δήλωσε τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση. Δεν ήμασταν εξαιρετικοί ούτε ιδιαίτερα καλοί. Είμαστε μέτριοι προς το καλό. Είμαι ευχαριστημένος καθώς τα παιδιά έβγαλαν πάθος, είχαν τρεξίματα και ένταση στο παιχνίδι τους, παίξανε στα κόκκινα. Το σημαντικότερο όμως από αυτό το παιχνίδι ήταν ότι παίξαμε με ομάδα η οποία είχε ρυθμό. Αυτό θέλαμε να δούμε. Ανταποκριθήκαμε πλήρως. Σημαντικό που η ομάδα κέρδισε κιόλας. Αν αναλύσουμε τον αγώνα δεν νομίζω ότι κινδυνέψαμε στη διάρκεια της αναμέτρησης. Εμείς δημιουργήσαμε και χάσαμε τις ευκαιρίες. Το ποιοι παίκτες θα παίζουν στην ενδεκάδα εξαρτάται από τον αντίπαλο, την κατάσταση του κάθε παίκτη, το σύστημα και η τακτική που ταιριάζει για κάθε αντίπαλη ομάδα και αλλάζουν συνεχώς. Οι τραυματίες πάνε καλά. Από αύριο θα μπούνε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Θέλουμε υπομονή, θα υπάρχουν και τέτοια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οι καθημερινές προπονήσεις αυτά έχουν. Χαμηλά την μπάλα, με τα πόδια μας στο έδαφος. Χωρίς πολλά λόγια και συνεχίζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass