ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

«Ζεσταίνεται» η μάχη της κορυφής

*Με «4x4» προχωράει η Δόξα Αργυροπουλίου *Μόνος στη 2η θέση ο Ηρακλής *Επέστρεψε στις επιτυχίες η Δήμητρα Γιάννουλης *Σημαντικό «διπλό» για το Βλαχογιάννι στη Φαλάνη

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2017 22:28

Η Δόξα Αργυροπουλίου διατήρησε το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μαζί την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα πέρασε νικηφόρα και από τα Βούναινα με 1-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Μόνος στη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής Λάρισας που νίκησε στον Τύρναβο την ομώνυμη ομάδα με 1-0, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση υποχρεώνοντας τον Κίσσαβο Συκουρίου στην πρώτη του φετινή ήττα με 2-1.

Η έκπληξη της ημέρας έγινε στη Φαλάνη όπου η Δόξα Βλαχογιαννίου επικράτησε με 2-1 του Φαλανιακού, παίρνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στη φετινή διοργάνωση, στην Ελασσόνα τα χαμόγελα επέστρεψαν, καθώς μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα, ο ΠΟΕ επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κόντρα στον Δαμασιακό (1-0), ενώ στη Ν. Πολιτεία η Αστραπή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Σμόλικα Φαλάνης, κερδίζοντας τον πρώτο φετινό της βαθμό.

Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και τη Λάρισα 2012 (1-1), ενώ στην Αμυγδαλέα ο Οικονόμος δέχθηκε στις καθυστερήσεις (90’+3’) την ισοφάριση από τον τοπικό Αετό (1-1) και έχασε την ευκαιρία να πάρει μία σημαντική νίκη.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια  :

ΜΕ «4x4» ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Δόξα Αργυροπουλίου η οποία πέρασε από τα Βούναινα κερδίζοντας με 1-0. Δύσκολη νίκη για τους πρωτοπόρους απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο, που στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν απειλητικός (κυρίως με τους Γκ. Καζάνι, Σ. Χατζηλιάδη και Γκομοσίδη) αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Δόξα ενέτεινε τις προσπάθειές της και κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 75’ όταν μετά από σέντρα του Γκαραγκούνη, ο Τσιάγκος με κεφαλιά και αφού η μπάλα κόντραρε έγραψε το 0-1.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Τσανάς, Κατσιώτης, Καράντζος, Χατζηλιάδης Γ,. Σχοινάς (68’ Ραπτόπουλος), Χριστοδούλου Κ., Μερτζανίδης Ηλ., Χατζηλιάδης Σ., Καζάνι Γκ., Γκομοσίδης (75’ Μερτζανίδης Φ.).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Τσένος, Περήφανος, Καφές, Χατζής, Σαΐτης, Ζάχος, Κόκκορας, Γκαραγκούνης (84’ Τσούτσας), Κυρίτσης (46’ Τσιάγκος).

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανώτερος του αντιπάλου του ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε νικηφόρα από τον Τύρναβο με 1-0 επί της ομώνυμης ομάδας. Οι παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη για μία ακόμη φορά είχαν πολύ καλή απόδοση, δεν άφησαν τον αντίπαλό τους να γίνει απειλητικός και δημιούργησαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 11ο λεπτό ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυνομένου, το οποίο εκτέλεσε ο Ζαφειρίου, αλλά ο τερματοφύλακας Γραβάνης απέκρουσε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την επιθετική πρωτοβουλία και χαρακτηριστικότερη ήταν η φάση του 25’ με το τετ α τετ του Πατσή, αλλά το 0-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος.

Τελικά οι προσπάθειες των παικτών του Ηρακλή έλαβαν σάρκα και οστά στο 55’ όταν μετά από μία ωραία συνδυασμένη προσπάθεια, ο Γκιουρσάνης, έδωσε την μπάλα στον Ζαφειρίου, αυτός τροφοδότησε τον Αποστόλου και ο τελευταίος με ψύχραιμο τρόπο έγραψε το 0-1.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Παραφέστας): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης (82’ Τσακίρης), Καρακάνος, Αυλογιάρης, Κοκόμπελης (52’ Βλιώρας), Νάτσης, Γανός (59’ Ντονούδης), Φιλίππου, Γκαντρής (52’ Μπάκος), Πατσιωτός.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής (82’ Παπαμάνος), Φορτομάρης, Μόσχος, Γιαννακόπουλος, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Παπαγιαννούλης (72’ Φώτος), Ζαφειρίου (88’ Δραγατσίκης), Γκιουρσάνης, Αποστόλου (85’ Ψωμολιάς).

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Η Δήμητρα Γιάννουλης επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις, υποχρεώνοντας τον Κίσσαβο Συκουρίου στην πρώτη του φετινή ήττα με 2-1. Μία αγχωτική -θα μπορούσε να χαρακτηριστεί- νίκη καθώς το παιχνίδι στην επανάληψη εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να έχουν την επιθετική πρωτοβουλία, να πιέζουν τον αντίπαλό τους και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, με τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι.

Η Δήμητρα ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, ήταν επιθετικά πιο δραστήρια και πιο απειλητική και θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα ασφαλείας, αν ήταν λίγο πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 13’ όταν μετά το σουτ του Μάτου στο κάθετο δοκάρι, ο Κατσαμάγκας πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 16’ ο Μάτος έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ και μαζί την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας, ενώ στο 24’ και στο 30’ ο Πετράκης είχε δύο ακόμα πολύ καλές στιγμές για την ομάδα του.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Κίσσαβος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν μετά από ενέργεια και πάσα του Πλιάγκα, ο Γκαμπέτας απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι εκδήλωσαν επίθεση με τον Κατσαμάγκα να βρίσκεται εκ νέου σε θέση βολής και με εύστοχο πλασέ να κάνει το 2-0.

Στη συνέχεια του αγώνα ο Κίσσαβος ήταν αυτός που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας ευκαιρίες όπως με τον Τσιανάκα στο 48’ (κοντινή κεφαλιά ελάχιστα άουτ) και τον Πετράκη στο 50’ και στο 51’ για να φτάσουμε στο 66’ όταν ο Τζιούρας μετά από ενέργεια του Πλιάγκα μείωσε σε 2-1.

Στο 73’ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ματς σε μια φάση με τους Κατσαμάγκα και Μάτο (προβολή του τελευταίου ελάχιστα άουτ), ενώ στο 81’ ο Τζιούρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν από πολύ κοντά επιχείρησε σουτ αλλά σημάδεψε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Μάντζαρη ωστόσο ο διαιτητής κ. Μπουροζίκας έκρινε ότι είχε επιθετικό φάουλ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Τσαβδάρης, Αμπατζίδης, Σέντζας, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Πουρνάρας, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος (90’+1’ Τσιουμάνης), Τσιαντούλης (11’ λ.τ. Πετράκης).

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Αγγέλης (59’ Τζιούρας), Τσιανάκας, Μάλτζαρης, Κορδέλας, Αργύρης, Πλιάγκας, Πετράκης, Δίχρης (78’ Καρβούνης).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Με το 1-1 έληξε το παιχνίδι στη Ν. Πολιτεία ανάμεσα στην Αστραπή και τον Σμόλικα Φαλάνης. Ήταν ο πρώτος φετινός βαθμός για την ομάδα της Αστραπής που προσπαθεί σιγά-σιγά να βρει τα πατήματά της και να κερδίσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τον Κακαβίτση να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 52’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κατσαρού, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 78’ όταν μετά από σέντρα του Ιωαννίδη, ο Χασιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα δοκάρι στο 40’ (οριζόντιο) είχαν οι φιλοξενούμενοι σε σουτ του Κακαβίτση.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σιάρκος, Χλωρός, Χασιώτης, Κατσάνος, Μπέτσης (60’ Μάρκου), Τσεκούρας, Κοταρέλας (87’ Αλεξόπουλος), Ιωαννίδης, Αργυρακούλης (55’ Σκόμπας), Καψιώχας (68’ Ηλιούδης).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (81’ Τεκέδης), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης, Τάχας (79’ Γάλος), Κατσαρός (70’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στο γήπεδο Αμυγδαλέας με τον τοπικό Αετό να αποτρέπει στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή την ήττα κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που αγωνιζόταν από το 34’ με παίκτη λιγότερο.

Στο 22’ ο Γκαμπέτας έκλεψε την μπάλα από τον Χατζηιωαννίδη, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-1.

Στο 34’ έγινε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, όταν σε μία διεκδίκηση της μπάλας ζήτησαν να καταλογιστεί φάουλ στον Χάμο το οποίο δεν έγινε. Ο παίκτης στη συνέχεια προκειμένου να ανακόψει τον αντίπαλό του έκανε σκληρό φάουλ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα απευθείας.

Στο β’ ημίχρονο ο Αετός μπήκε ορμητικά, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, την πρώτη στο 48’ με τον Δημητρέλη το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ και τη δεύτερη στο 58’ όταν μετά από ατομική ενέργεια ο Καρβούνης έδωσε στον Κορλό ο οποίος επιχείρησε σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 61’ ο Γκαμπέτας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη για την ομάδα του, ενώ στο 67’ ο Κακαράντζας πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά ο Κωνσταντίνου επιστρέφοντας, την πρόλαβε την τελευταία στιγμή.

Τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90’+3’ όταν ο Πολύζος εκμεταλλεύτηκε μία ασυνεννοησία στο κέντρο της αμυντικής γραμμής των φιλοξενουμένων και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης (46΄Κλούρας), Περδίκης, Πολύζος, Πρίφτι (63’ Μούτσιος), Αντωνόπουλος, Σπανός (86’ Νταμπαλέτσιος), Ντιντής, Κορλός (80’ Σάρα), Καρβούνης, Δημητρέλης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Β. Σακοράφας, Χάμος, Μιφτάρι, Δραχαλίβας (70’ Χρ. Σακοράφας), Τόλιος (7’ λ.τ. Κακαράντζας), Γκαμπέτας (88’ Παληγιάννης).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και τη Λάρισα 2012, με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται βαθμούς και γκολ (1-1). Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά στο πρώτο μέρος και είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στην επανάληψη ο Δωτιέας (που αγωνίστηκε χωρίς τους Σούλι, Παππά, Σβερκούλη λόγω των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων) ανέβασε στροφές και στο 65’ άνοιξε το σκορ με το πολύ ωραίο φάουλ του Τσακάλι (έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας), ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να σιγουρέψει το σκορ, χωρίς να είναι ουσιαστικός.

Η Λάρισα 2012 αντέδρασε και στο 75’ έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Βαλ. Φλώρος κέρδισε πέναλτι από τον Ν. Γούτο το οποίο αξιοποίησε ο Τσάκος γράφοντας το 1-1.

Στο 83’ οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Τσιρογιάννη, ενώ στο 87’ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε σουτ του Χαλάτση, αλλά ο διαιτητής κ. Βλιώρας είχε αντίθετη άποψη.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος (33’ λ.τ. Μπέτσος), Ντελής (67’ Τσιρογιάννης), Ν. Γούτος, Τσακάλι, Ντακούλας, Φλέγκας, Υφαντής, Χαλάτσης (90’ Τσαγκαλάς), Ριζούλης, Τσατσαλίδης.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Μπρέλλας, Φλώρος Β., Φλώρος Παν., Κίτσος Π., Σελήνης (70’ Μανακούσιος Θ.), Φλώρος Βαλ., Μολάς, Τσάκος, Μανακούσιος Δ. (2’ λ.τ. Κριεμάδης, 70’ Νταής), Βούζας (46’ Καραλής), Κίτσος Δ.

«ΦΤΩΧΗ» ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις (…που δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας»), στην Ελασσόνα, ο γηπεδούχος καλός Π.Ο.Ε. επικράτησε του αξιόμαχου Δαμασιακού με το «φτωχό» 1-0.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία πολλών φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα του Δημ. Μπουκουβάλα διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια και προσπάθησε κατά διαστήματα, καταφέρνοντας να προηγηθεί μόλις στο 5'. Οι γηπεδούχοι είχαν και 2 δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καζάκη, που έδειξαν να αιφνιδιάζονται από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, προσπάθησαν κυρίως στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφεραν κάτι θετικό.

Φάσεις – γκολ

5': Ο Γελαλής του ΠΟΕ εκτελεί φάουλ και ο Περτζιόνι με υποδειγματική δυνατή κεφαλιά γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

9': Ομαδική προσπάθεια των παικτών του Δαμασιακού και ο Μόκας με δυνατό σουτ από καλή θέση στέλνει την μπάλα να φύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.

15': Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ από τον Γελαλή υποχρεώνει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Γκουτζουρέλα να απομακρύνει την μπάλα με γροθιές.

28': Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά από τον Γελαλή και το δυνατό σουτ αποκρούεται από τον γκολκίπερ του Δαμασιακού Γκουτζουρέλα, που διώχνει τη μπάλα.

38': Άστοχος ο Μόκας του Δαμασιακού, από καλή θέση, με την κεφαλιά που κάνει.

42': Σουτ-φάουλ του Σουγλή από επικίνδυνη θέση, διώχνει το τείχος των παικτών του ΠΟΕ .

43': Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν το δυνατό σουτ του Θανάση Κυρίτση βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Γκουτζουρέλα.

60': Από τη δεξιά πλευρά, εκτέλεση φάουλ από τον Καρατζιόλη των φιλοξενουμένων, με τη μπάλα να ακολουθεί μια περίεργη ψηλοκρεμαστή τροχιά και να φεύγει μόλις άουτ από τα δοκάρια της εστίας του Π.Ο.Ε.

69': Νέα προσπάθεια των Ελασσονιτών, με την μπάλα από τον Ματούλα να πηγαίνει στον νεοεισελθόντα Μπούνα, που προχωρά από τα δεξιά και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

90': Επικίνδυνη φάση για την εστία του Γούπου, όταν οι φιλοξενούμενοι πιέζουν για την ισοφάριση. Η δυνατή κεφαλιά του Ιωαννίδη σε επικίνδυνη θέση εξουδετερώνεται από τον έτοιμο γκολκίπερ Γούπο.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κουκούλης, Γκάγκας, Παραφέστας.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας, Κυρίτσης Ι., Περτζιόνι, Ποτούσογλου, Κυρίτσης Αθ., Γελαλής (77' Καραμάνος), Παναγιώτου (61' Μπούνα), Μπαρλαγιάννης Ν., Ματούλας (88' Νταμπόσης), Μπόντε (64' Παπαχρήστος).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ(Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Γεωργατζιάς, Καρατζιόλης (61' Οικονόμου), Σουγλής (58' Μουσιάρης), Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Ντόκος, Μπακαϊμης (73' Βίδρας), Μόκας, Λούτσος, Ραπτοτάσιος (86' Νάκας).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Τους τρεις πρώτους βαθμούς στο ενεργητικό της πρόσθεσε η Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία υποχρέωσε σε ήττα με 2-1 μέσα στη Φαλάνη τον τοπικό Φαλανιακό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ όταν μετά το σουτ του Γκάμπα η μπάλα αποκρούστηκε, ο Μπαντής πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 31’ η Δόξα έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ όταν ο Γκάμπας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 36’ από λάθος του Αθανασούλη, ο Μάρκου στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Παπαγεωργίου έκανε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 51’ ο Σ. Φακίτσας εξ επαφής με πλασέ δεν μπόρεσε να σκοράρει, όμως ο ίδιος παίκτης στο 55’ με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Πανταζής Ηλ. (72’ Αλατάς Δ.), Αλατάς Ι. (46’ Σουλιώτης), Αλεξανδρής (54’ Καρακίτσιος), Παπαγεωργίου, Λυγούρας.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας (65’ Μωυσίδης), Μάρκου, Πάσος, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (46’ Πάτσης), Γκάμπας (90’ Καλογιάννης), Φακίτσας Σ. (78’ Γεωργούλης), Μπαντής, Θανασούλης.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δήμητρα Γιάνν. – Συκούριο          2-1

Δωτιέας Αγιάς - Λάρισα 2012       1-1

Φαλανιακός – Βλαχογιάννι           1-2

Τύρναβος 2005 - Ηρακλής Λάρ.   0-1

ΠΟ Ελασσόνας – Δαμασιακός      1-0

Αμυγδαλέα – Οικονόμος               1-1

Βούναινα – Αργυροπούλι             0-1

Αστραπή Ν.Π. – Σμόλικας              1-1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/10, 16:00)

Φαλανιακός - Δωτιέας Αγιάς

Λάρισα 2012 - Τύρναβος 2005

Βλαχογιάννι - ΠΟ Ελασσόνας

Ηρακλής Λάρ. – Αμυγδαλέα

Δαμασιακός – Βούναινα

Οικονόμος - Αστραπή Ν. Π.

Αργυροπούλι - Δήμητρα Γιάνν.

Συκούριο - Σμόλικας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αργυροπούλι     5-1         12

Ηρακλής Λάρ.     8-3         10

Δήμητρα Γιάνν.  4-2         9

Σμόλικας              5-2         8

Οικονόμος          11-4       7

Λάρισα 2012       7-3         7

Συκούριο             5-4         7

ΠΟ Ελασσόνας   1-5         6

Αμυγδαλέα         6-3         5

Δωτιέας Αγιάς    4-5         5

Βούναινα            4-6         3

Φαλανιακός        3-5         3

Τύρναβος 2005  3-7         3

Βλαχογιάννι        4-13       3

Δαμασιακός        3-7         1

Αστραπή Ν. Π.   3-10       1

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass