Υπάρχει και αγωνιστικό τμήμα…

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2017 22:38

Η εσωστρέφεια στην ομάδα της ΑΕΛ μπορεί να μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου αυτή τη βδομάδα με τα μηνύματα στο κινητό του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια και την ερασιτεχνική ΑΕΛ σε ρόλο ντετέκτιβ και την πορεία των φιλάθλων, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό τμήμα που προσπαθεί και αυτό να «μαζέψει τα κομμάτια» του μετά τις αλλαγές προπονητή(ξεκίνησε ο Πάους, συνέχισε ο Ματάισεν και τώρα είναι ο Φυντάνης) με στόχο να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση που οδηγεί στην παρακάτω κατηγορία.

Επόμενος αντίπαλος για τη λαρισινή ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός στις 16 Οκτωβρίου και η ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει αυτής της αναμέτρησης δίνει σήμερα φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη (17.00) που αγωνίζεται στη Football League με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά έδειξε ότι θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες. Στις προπονήσεις φάνηκε ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Θεοδωρόπουλος αφού ο Μπόζοβιτς έχει υποχρεώσεις με την εθνική Μαυροβουνίου, στα σέντερ μπακ θα παίξουν Κούσας και Φάρκας(τραυματίες Γιοβάνοβιτς,Γκόλιας, Ζίζιτς), θα δούμε για πρώτη φορά τον Μπάλλα να αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ενώ μόνο στη μεσαία και επιθετική γραμμή θα υπάρχει ένα γνωστό σχήμα. Με βάση την εικόνα που υπήρχε στις προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα οι: Γουάλας, Φάρκας, Κούσας, Ρέντζας, αμυντικό χαφ ο Μπάλλας, πιο μπροστά οι: Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Μασούρας(για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα) και στην επίθεση ο Ναζλίδης. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του Φυντάνη δεν θα είναι εκτός των προαναφερομένων και οι: Δερμιτζάκης, Λαγός, Κριζμάν, Φατιόν. Ο ΑΡΗΣ Με απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Άρης την ΑΕΛ στον σημερινό φιλικό αγώνα. Οι τραυματίες Αντώνης Καπνίδης, Μπάμπης Παυλίδης, Γιώργος Βαλεριάνος, Δημήτρης Ανάκογλου και Μπράνισλαβ Νίκιτς συνέχισαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους με τους δύο πρώτους να αναμένεται από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να αρχίσουν σταδιακά να ανεβάζουν ρυθμό. Ο Στέλιος Μαραγκός προπονήθηκε κανονικά. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή και των βοηθών διαιτητή της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) με βοηθούς τους Γιώργο Λάζαρη (Καβάλας) και Χρήστο Τζιώτζιο (Θράκης).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass