ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ποδαρικό με το δεξί στην Α1

• Υποδέχεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης τον Πανιώνιο • Θ. Σκουρτόπουλος: «Προέχει να πάρουμε το αποτέλεσμα γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι» • Μεγάλη έμφαση στη στήριξη του κόσμου δίνουν οι «πράσινοι»

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2017 22:00

Η αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ στην Α1 Εθνική του μπάσκετ άρχισε, με τον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο να υποδέχεται σήμερα στις 17.00, στο κλειστό της Νεάπολης, τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου μετά από μία ικανοποιητική πορεία στο κύπελλο (έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όπου ηττήθηκε από τον περσινό φιναλίστ της Ευρωλίγκας Ολυμπιακό) έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή διοργάνωση και να εδραιωθεί στην κορυφαία εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Έτσι λοιπόν σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα και να ξεκινήσει τον φετινό μαραθώνιο με ιδανικό τρόπο, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο-αίνιγμα, αλλά και μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος, που επιστρέφει στην Α1 Εθνική μετά από δύο χρόνια περιπέτειας σε Β’ και Α2 Εθνική. Οι φιλοξενούμενοι έχουν στον πάγκο τους τον έμπειρο Γιώργο Καλαφατάκη, που είχε περάσει από τη Λάρισα τη διετία 2008-10 ως προπονητής σε ΑΕΛ και Ολύμπια αντίστοιχα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Στην προσπάθεια των παικτών του Γυμναστικού για νίκη στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο η στήριξη του κόσμου κρίνεται κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΚΑΕ θέλοντας να υπογραμμίσουν το πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φιλάθλων, ανακοίνωσαν ότι όποιοι αγοράσουν εισιτήριο για το σημερινό παιχνίδι, κρατώντας το απόκομμα, θα πάρουν εισιτήριο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην τιμή των 5 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται και σήμερα από τις 10.00 το πρωί έως και τις 2.00 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ, Μανωλάκη 9-11.

«ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

Για τον σημερινό αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε ότι εκείνο που προέχει είναι το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα ναι μεν βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο λόγω των τραυματισμών δεν είναι απόλυτα έτοιμη. «Η δυσκολία ξεκινάει από το ότι πρέπει να το κερδίσουμε γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιάσουμε καλή εικόνα και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε σωστά. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με μεγάλο μέγεθος στην Α1, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα και παρότι υπήρχαν πολλά ερωτηματικά για τη συμμετοχή του, κατάφερε μέσα σε πολύ γρήγορο διάστημα να φτιάξει ένα καλό ροστερ με αξιόπιστους ξένους και Έλληνες που έχουν εμπειρία από την κατηγορία και να είναι επικίνδυνος. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε σωστό σκάουτινγκ, πάμε με πληροφορίες και όλο αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Από την άλλη εμείς χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αλλά δεν έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που θα έπρεπε. Αυτό που προέχει για μας είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα. Τα παιχνίδια του κυπέλλου μάς βοήθησαν να ετοιμαστούμε αρκετά καλά, και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να έχουμε κοντά μας τους φίλους της ομάδας. Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα στον αγώνα με το Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Θέλουμε να επαναληφθεί και σιγά-σιγά να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων, ώστε εμείς να μπορούμε να παίζουμε καλά παιχνίδια για να τους ικανοποιούμε και αυτοί να μας συμπαραστέκονται σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα» κατέληξε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Αγωνιστικά οι Πέρι Πέτι, Τάσος Σπυρόπουλος και Πάρης Μαραγκός αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ ο Χολ θα είναι εκτός αποστολής. Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ. Γ. Πουρσανίδης, Διαμαντής και Βαρδάλος (κομ. Γ. Σταμάτης).

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ

Γκάρι Φορμπς 2.01 Φόργουορντ

Κέβιν Ουέαρ 1.90 Γκαρντ

Ουίλι Κόνερ 1.96 Γκαρντ

Ντοβιγιόν Ντρέιπερ 2.02 Φόργουορντ

Μανώλης Παπαμακάριος 1.90 Γκαρντ

Βασίλης Μουράτος 1.93 Γκαρντ

Πάρης Μαραγκός 2.06 Φόργουορντ

Γιώργος Διαμαντάκος 2.14 Σέντερ

Δημήτρης Χατζηκυριακίδης 1.92 Γκαρντ

Ρόλαντ Σάφτενααρ 2.11 Σέντερ

Γιάννης Βαβάτσικος 2.01 Φόργουορντ

Αναστάσιος Σπυρόπουλος 2.03 Φόργουορντ

Νώντας Παπαντωνίου 1.90 Γκαρντ

Πέτι Πέρι 1.85 Γκαρντ

Κένι Χολ 2.06 Φόργουορντ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Νίκος Μίχαλος 1.92 Γκαρντ

Βαγγέλης Σακελλαρίου 1.95 Γκαρντ

Φώτης Κάπρης 1.94 Γκαρντ

Γιάννης Καρακεχαγιάς 1.93 Γκαρντ

Έιβερι Γούντσον 1.88 Γκαρντ

Εϊβρι Χολμς 1.88 Γκαρντ

Γιάννης Μολφέτας 1.93 Γκαρντ

Κλιντ Στέιντλ 2.01 Φόργουορντ

Εσιάν Χέντερσον 2.06 Φόργουορντ

Σλάβεν Τσούπκοβιτς 2.07 Φόργουορντ

Τόνι Γουντς 2.11 Σέντερ

Ζήσης Σαρικόπουλος 2.13 Σέντερ

Ιωάννης Δημακόπουλος 2.18 Σέντερ

Λάμπρος Βλάχος 2.00 Φόργουορντ

Γρηγόρης Ραλλάτος 2.00 Φόργουορντ

Γιώργος Καμπερίδης 2.03 Φόργουορντ

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σήμερα

Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος-Πανιώνιος, 17:00 (ΕΡΤ1)

ΑΕΚ-Τρίκαλα, 17:00 (COSMOTESPORT 4HD Live)

Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο, 17:00 (ΕΡΤ1)

ΠΑΟΚ–Προμηθέας, 19:00 (ΕΡΤ1 Live)

Αύριο

Κόροιβος –Αρης, 17:00 (ΕΡΤ1 Live)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (κ.θ.) 19:30 (COSMOTESPORT 4HD Live)

Δευτέρα

Λαύριο-Κύμη, 17:00 (ΕΡΤ1 Live)

 

Μοίρασαν εισιτήρια σε μαθητές

Αντιπροσωπεία παικτών του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου βρέθηκε χθες το πρωί στο 1ο και το 3ο Δημοτικά Σχολεία Λάρισας και μοίρασε εισιτήρια στους μαθητές. Οι Γιάννης Βαβάτσικος, Βασίλης Μουράτος, Νώντας Παπαντωνίου, Γκάρι Φορμπς, Κέβιν Γουέαρ και Γιώργος Διαμαντάκος έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μαθητές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το σημερινό παιχνίδι προκειμένου να τους υπογράψουν αυτόγραφα και να βγουν φωτογραφίες. Οι παίκτες του Γυμναστικού από την πλευρά τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους μαθητές, τονίζοντας στα παιδιά ότι θα πρέπει να στραφούν στον αθλητισμό και να αποφύγουν τις παγίδες της ζωής όσο μεγαλώνουν.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass