ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

9 χρόνια, έξι ευρωπαϊκοί τελικοί…

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2017 22:11

Γυμναστής στον Ολυμπιακό είναι ο Λαρισαίος Ανδρέας Γκατζούλης που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του ΓΣΛ.

Ο Ανδρέας Γκατζούλης είναι η σκιά του… Σπανούλη αφού εκτός από τον ΓΣΛ συνυπήρχαν στο Μαρούσι και μετά στον Ολυμπιακό. Όλα τα χρόνια είναι με τον καλύτερο Λαρισαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών και μαζί με τη Φανή Χαλκιά οι κορυφαίοι Λαρισαίοι σύγχρονοι αθλητές. Μιλήσαμε με τον Ανδρέα Γκατζούλη και αντί να τον ρωτήσουμε εμείς μας ρώτησε αυτός τι συμβαίνει με την ΑΕΛ διαβάζοντας χθες το πρωί στην «Ελευθερία» (καθημερινός αναγνώστης) τη διαδήλωση κατά του Αλέξη Κούγια.
Παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα λαρισινά δρώμενα ενώ στη συνέχεια μέσω της «Ε» θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Γυμναστικού/Φάρου για την πλακέτα που πήρε. Την πρώτη χρονιά που ήρθε ως γυμναστής του Ολυμπιακού θυμόταν ότι τον αποδοκίμασαν, τώρα τον βράβευσαν. Αυτό που μας είπε είναι ότι ο Γυμναστικός αποτελεί ομάδα της καρδιάς του για πάντα αφού έζησε τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του ενώ στον Ολυμπιακό έζησε το ευρωπαϊκό του όνειρο με έξι τελικούς σε εννέα χρόνια. Και σχολίασε.. «Καλά τα πρωταθλήματα Ελλάδας αλλά η Ευρώπη έχει άλλη αίγλη. Αυτά μετράνε περισσότερο γιατί έχουν αναγνωριμότητα σε διεθνές επίπεδο»
Χάρηκε που η Λάρισα θα βρίσκεται πάλι στην Α1 εθνική κατηγορία ενώ είπε ότι ο Ολυμπιακός έγινε παροικία Λαρισαίων στο μπάσκετ(εκτός του ίδιου είναι ακόμα ο Κουτσοκέρας, ο Σπανούλης και ο Λεπενιώτης) κάτι που δείχνει ότι το λαρισινό μπάσκετ στις εποχές που μεγαλουργούσε εκτός από παίκτες έβγαζε και στελέχη σε όλα τα επίπεδα.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass