ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ οδηγός μας…»

• Έξι βδομάδες νοκ άουτ ο Σέρβος Μάρκο Γιοβάνοβιτς

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2017 22:12

Μετά από δύο μέρες ξεκούρασης οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και τα χαμόγελα ήταν εμφανή μετά τον βαθμό (1-1) που πήρε η λαρισινή ομάδα το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ με πολύ καλή εμφάνιση.


Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης μόλις είδε τους παίκτες του άρχισε να τους δίνει συγχαρητήρια, ενώ τους είπε ότι πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αυτό που ικανοποίησε τον προπονητή ήταν ότι οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του και πραγματικά το σχέδιο να παίξει η ομάδα μετά το 70’ επιθετικά δικαιώθηκε απόλυτα, ενώ οι παίκτες έλεγαν ότι η κίνηση να παίξει ο Φάρκας σαν τρίτος επιθετικός ήταν πολύ καλή, δείγμα της προσπάθειας που έκανε η ομάδα να πάρει αποτέλεσμα.
Σχετικά με τη βαθμολογική θέση ο Φυντάνης είπε ότι η ομάδα δεν έχει πίεση αφού μέχρι τώρα ειδικά εκτός έδρας έπαιξε με τους ισχυρότερους αντιπάλους.
Από τη μια η χαρά του βαθμού, από την άλλη όμως υπάρχει προβληματισμός από τους τραυματισμούς καθώς χθες ενημερώθηκε ο Ηλίας Φυντάνης ότι ο Σέρβος Μάρκο Γιοβάνοβιτς που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει για έξι βδομάδες.
Επίσης στον ερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκόλια ενώ ο Λαγός είναι αμφίβολος. Αμφότεροι είναι τραυματισμένοι.
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα κάνουν δύο προπονήσεις και στη συνέχεια μέχρι το φιλικό με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά μια προπόνηση.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι σήμερα κατατέθηκαν οι εξής καταγγελίες:
«1. Κατά του Ιβάν Σαββίδη για την ανακοίνωσή του εις βάρος του κ. Κούγια και της διαιτησίας.
2. Κατά του Νίκου, υιού Σαββίδη για τη συμπεριφορά του εις βάρος των οπαδών μας.
3. Κατά του ποδοσφαιριστού Ελ Καντουρί για την εξυβριστική συμπεριφορά του εις βάρος των κ.κ. Φυντάνη, Μπασδέκη, Καλαποθαράκου και Βάνη, των ποδοσφαιριστών του πάγκου της ΠΑΕ ΑΕΛ και εις βάρος του κ. Κούγια.
4. Κατά του ποδοσφαιριστού Σαμπράνο για την εγκληματική συμπεριφορά του, η οποία είχε ως συνέπεια τα πολλαπλά κατάγματα του ποδοσφαιριστού μας Κρίζμαν και για την οποία έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 30ο λεπτό και να παίξει ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα (για την ίδια παράβαση και χωρίς καν να τραυματίσει τον Βράνιες, μόνο και μόνο γιατί τον ακούμπησε, τιμωρήθηκε ο Αγκάνοβιτς με 3 αγωνιστικές)».

 

Το «ορφανό» τηλέφωνο

Σχετικά με το «ορφανό» τηλέφωνο από το οποίο στάλθηκαν χυδαία μηνύματα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια και χρεώθηκαν στον νυν πρόεδρο της ερασ. ΑΕΛ Γιώργο Νάκα και τον πρώην Αντώνη Τσαγκάλη ο Γιώργος Νάκας μας είπε ότι βρέθηκε η εταιρία του τηλεφώνου αλλά και από ποια περιοχή αγοράσθηκε. Σύντομα πιστεύουν ότι θα βρεθεί και ο ιδιοκτήτης του…

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass