Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΦΑΡΟΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

Το μπάσκετ… επιστρέφει στη Λάρισα

• Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης (17:00) • Πρωτοφανής ζήτηση για τα εισιτήρια και ουρές χθες στα γραφεία της ομάδας

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2017 22:06

Ο Ολυμπιακός του Λαρισαίου άσου Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται από χθες στη θεσσαλική πρωτεύουσα, όπου σήμερα ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος στο κλειστό της Νεάπολης(17:00) θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα επιδιώξει να πετύχει ό,τι μπορεί καλύτερο.

Το γεγονός και μόνο πως οι «Πράσινοι» έχουν φτάσει στους «οκτώ» του Κυπέλλου Ελλάδος δείχνει πως το μπάσκετ αρχίζει σιγά-σιγά και αποκτά την παλιά χαμένη του αίγλη.
Με λίγα λόγια…επιστρέφει σε μια πόλη όπου σίγουρα το ποδόσφαιρο με την ΑΕΛ έχει τον πρώτο λόγο, όμως και το μπάσκετ είναι άθλημα με πολλούς φίλους, με παιδιά που κάνουν όνειρα και συνεχώς ανεβαίνει.
Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η σημερινή αναμέτρηση να είναι μια πραγματική γιορτή στην καρδιά του κάμπου και ο κόσμος που θα πάει στη Νεάπολη να ευχαριστηθεί τον αγώνα, στο ανακαινισμένο γήπεδο.
Και οι διοικούντες έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι από το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος, καθώς χθες σχηματίσθηκαν ουρές στα γραφεία για να προμηθευθούν εισιτήρια, η διάθεση των οποίων θα συνεχισθεί σήμερα μέχρι τις 14:00.
Από κει και πέρα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του κλειστού της Νεάπολης, που αναμένεται πως θα έχει πάρα πολύ κόσμο.
Τα εισιτήρια ημέρας κοστίζουν 10 ευρώ, 15 ευρώ και 20 ευρώ αντίστοιχα.
Λόγω του ότι τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά θα πρέπει αυστηρά ο κάθε φίλαθλος να καθίσει στη θέση η οποία αναγράφεται στο εισιτήριό του, ενώ λειτουργούν και κάμερες.
Καλούνται τέλος, όσοι κατέχουν κάρτες διαρκείας, προσκλήσεις και δημοσιογραφική διαπίστευση, να προσέρχονται στο γήπεδο από τη θύρα 6 (απέναντι από το πάρκινγκ).
Από την ΚΑΕ διευκρινίστηκε και πάλι ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους ή με διακριτικά οπαδούς του Ολυμπιακού, αίτημα που ενέκρινε και η Γ.Γ.Α., που απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φίλων των «ερυθρόλευκων».

 

ΚΟΜΠΛΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ
Αγωνιστικά, ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρος Θανάσης Σκουρτόπουλος είδε τους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση να έχουν μεγάλη διάθεση, καθώς για το σημερινό παιχνίδι έχουν ισχυρό κίνητρο.
Προβλήματα δεν αναφέρθηκαν πλην από τον Χολ που παραμένει τραυματίας όπως επίσης και ο Πέτι.
Ετοιμοπόλεμοι βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Γουέρ, Κόνερ, Ντρέιπερ, Παπαμακάριος, Μαραγκός, Μουράτος, Χατζηκυριακίδης, Σαφτεναάρ, Βαβάτσικος, Σπυρόπουλος, Παπαντωνίου, Φορμπς και Διαμαντάκος.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο τεχνικός του Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Κώστας Παπανικολάου είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν. Εκτός θα είναι ο τραυματίας Ρόμπερτς.
Στην αποστολή από τον κ. Σφαιρόπουλο, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: ΜακΛιν, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς, Τιλί, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Αρσενόπουλος, Μπόγρης, Τόμπσον.
*Σημειώνεται πως σήμερα στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί και η Media Day, στο Palladium.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές, έχουν ως ακολούθως:
-Βενετόκλειο 16.00 Κολοσσός-Παναθηναϊκός Ανδρικόπουλος- Δεσλής-Μαγκλογιάννης (Βιτζηλαίος)
-ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-ΑΓΟ Ρεθύμνου Καρακατσούνης-Παναγιώτου-Ζαχαρής (Δούκας)
-Νεάπολης Λάρισας . 17.00 ΓΣΛ Φάρος-Ολυμπιακός Μπήτης-Πουρσανίδης Κ.-Λόρτος (Σταμάτης Γ.)
Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης-ΠΑΟΚ Σχινάς-Ψαριανός-Τζαφλέρης (Σιμητόπουλος)

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass