ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις BeActive

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2017 22:30

Ολοκληρώθηκαν στη Κεντρική πλατεία οι αθλητικές εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού στη Λάρισα που αποτελεί πρωτοβουλία υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους Ευρωπαίους ώστε να ενεργοποιηθούν (BeActive) σε τακτική βάση και να δημιουργήσει ευκαιρίες για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.

Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν ο Δήμος Λαρισαίων και σύλλογοι από τη Λάρισα.
Η τελευταία μέρα που έγινε παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα αθλητισμού Γιώργου Κωσταρόπουλου και του συμβούλου του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Τάσου Μπουντίνου και περιελάμβανε επιδείξεις τένις από τις ακαδημίες του Δήμου Λαρισαίων και τον ΑΣΑΛ. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο πρόεδρος του ΑΣΑΛ Αποστόλης Μπαλάφας και ο υπεύθυνος ακαδημιών τένις του Δήμου Λαρισαίων Βαγγέλης Αποστόλου.
Ο Αποστόλης Μπαλάφας τόνισε τη ραγδαία ανάπτυξη του τένις τα τελευταία χρόνια και τη μεγάλη ευκαιρία της Λάρισας να παίρνει σημαντικές διοργανώσεις λόγω της πληθώρας των γηπέδων που διαθέτει, ενώ ο Βαγγέλης Αποστόλου μάς είπε ότι το άθλημα κάνει παντού αισθητή την παρουσία του στηρίζοντας εκδηλώσεις αθλητικού περιεχομένου.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass