ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Αισθάνομαι αδικημένος από τη διαιτησία

• Την Κυριακή ο Αχιλλέας υποδέχεται τη Θήβα

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2017 21:58

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όχι όμως και την αντιμετώπιση που είχε από τη διαιτησία.


Οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος) από τον Οπούντιο Μαρτίνου με 1-0, αποτέλεσμα που μάλλον είναι άδικο σύμφωνα με τη συνολική εικόνα της ομάδας και εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τριανταφυλλόπουλου: «Θεωρώ πως έγινε ένα παιχνίδι που σίγουρα άρεσε στον κόσμο που το παρακολούθησε. Θα το χωρίσω σε δύο μέρη όμως. Μέχρι το 60’ όπου μπήκε το γκολ είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα χωρίς να κινδυνέψουμε.
Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε, κάτι που δεν εκφράζει την ομάδα μας. Δημιουργήθηκαν φάσεις εκατέρωθεν και ρισκάραμε για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Το ξέραμε πως απέναντι είχαμε μία ομάδα καλά δουλεμένη, παρά το μικρό μπάτζετ που διαχειρίζεται σε σχέση με άλλες ομάδες του ομίλου.
Ήρθαμε προετοιμασμένοι. Είμαι υποχρεωμένος όμως να τονίσω πως αισθάνομαι αδικημένος από το τελικό σκορ, χωρίς να έχει καμία σχέση η ομάδα του Μαρτίνου, από τουλάχιστον δύο αποφάσεις μία του επόπτη και μία του διαιτητή. Το ακυρωθέν γκολ είναι καθαρό κατά τη γνώμη μου. Θα το δούμε στο βίντεο κι αν κάνω λάθος θα το δεχθώ, όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο επόπτης. Και η φάση με το χέρι στα τελευταία λεπτά που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι.
Δεν πιστεύω πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, αλλά είναι μία άποψη που πρέπει να εκφράσω και ίσως είχε διαφορετική εξέλιξη. Και πάλι όμως θα πω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που κατέθεσαν και την ψυχή τους σε ένα ματς που δεν μας βγήκε όπως προετοιμαστήκαμε».

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΘΗΒΑ
Ο Αχιλλέας στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή(8/10-16:00) στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων τη Θήβα, ομάδα που στην πρεμιέρα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Α.Ο.Σελλάνων, όπου προπονητής είναι ο Λαρισαίος Γιάννης Μπουρνάκας.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Φαρσάλων με τη βοήθεια των φιλάθλων του θα επιδιώξει να κατακτήσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να το συνδυάσει αυτό με μια ωραία εμφάνιση.
*Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αχιλλέα, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στο Μαρτίνο και έδειξαν πως θα είναι και φέτος ο 12ος παίκτης της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass