ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΑΕΛ:

Η ομάδα θέλει λεφτά και παίκτες...

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2017 22:08

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης βρέθηκε στη Λάρισα για την ημερίδα με θέμα τον περιφερειακό Τύπο και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στο AEL FC Arena ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ.

Ήταν παρέα με τον πολιτευτή Αποστόλη Σιάτρα και στο φινάλε του ματς δεν αρνήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον αγώνα και την ομάδα της Λάρισας.
«Η ΑΕΛ ήταν καλή αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος» είπε και συνέχισε: «Το αποτέλεσμα για την ομάδα της Λάρισας όμως ήταν σημαντικό. Ο βαθμός της άξιζε». Ανέφερε πως ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στο Arena ενώ τόνισε πως τελευταία φορά που βρέθηκε σε γήπεδο ήταν στον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που έγινε στον Βόλο. «Είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο και με ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα. Πού να είχε και περισσότερο κόσμο;» αναρωτήθηκε και συμπέρανε πως «θα ήταν πολύ διαφορετικό».
Για το τι πιστεύει πως θέλει η ομάδα είπε: «Η ΑΕΛ θέλει λεφτά και παίκτες. Η ομάδα είχε θέληση, είχε φανατικό κοινό αλλά φαινόταν πως η μια ομάδα είναι εκατομμυρίων και η άλλη χιλιάδων ευρώ. Αυτό φαινόταν».  Ο Βασίλης Λεβέντης δεν έκρυψε πως πολύ παλιά ήταν Ολυμπιακός ως φίλαθλος αλλά εδώ και χρόνια έπαψε να ασχολείται καθώς το ποδόσφαιρο όπως τόνισε γέμισε... «σαπίλα».
Σε νεαρή ηλικία υπήρξε αθλητής του στίβου.
Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass