ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα

• Κ. Γεωργιάδης: «Το επίπεδό μας είναι ακόμη καλύτερο»

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2017 17:12

Την ικανοποίησή του εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, τονίζοντας πως στις 22 Οκτωβρίου η ομάδα θα είναι έτοιμη από όλες τις πλευρές.
Ο Δημήτρης Μαυριάς ανέφερε πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θέλει λίγο ακόμη χρόνο για να είναι 100% έτοιμη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Σάκης Θεοδοσιάδης: «Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Γνωρίζουμε πλέον πως στις 22 του μήνα το πρωτάθλημα ξεκινά και την άλλη βδομάδα θα γίνει η κλήρωση και την Πέμπτη θα ξέρουμε το πρόγραμμα.
Θέλουμε να κρατάμε την ομάδα σε εγρήγορση. Σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το αντιμετωπίσαμε σαν ένα ματς πρωταθλήματος. Παίξαμε για πρώτη φορά στο γήπεδο που χρησιμοποιούμε σαν έδρα, το στάδιο Αλκαζάρ, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο τον πρωταθλητισμό.
Θεωρώ πως τα παιδιά διαχειρίστηκαν πάρα πολύ σωστά το παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα. Δικαίωσαν τις προσδοκίες του παιχνιδιού κόντρα σε μία ομάδα που είναι καλή και με ποιότητα. Δημιουργήσαμε πάρα πολλά προβλήματα στον αντίπαλο και πολλές τελικές.
Εμείς ούτε απογοητευόμαστε, ούτε ενθουσιαζόμαστε από αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε από όλες τις πλευρές έτοιμοι κι είμαι αισιόδοξος πως θα το πετύχουμε. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου κι όλοι ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα με πειθαρχία και προσήλωση. Εμείς περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος».
Δημήτρης Μαυριάς: «Ακόμα δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σε είκοσι μέρες και θέλουμε λίγο χρόνο για να είμαστε μια χαρά. Σήμερα όμως δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι η ομάδα έχει καλά τρεξίματα και η αμυντική της λειτουργία ήταν σε πολύ καλό βαθμό. Επιθετικά περιμένουμε ακόμα το φρεσκάρισμα των παικτών για να βγουν όλες μας οι αρετές στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε όμως σε πολύ καλό δρόμο».
* Από την πλευρά τού Απόλλωνα Πόντου δηλώσεις έκανε ο συνεργάτης τού κ. Καλαϊτζίδη, ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Άλλο ένα πολύ δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, μια ομάδα πάρα πολύ καλή. Και τακτικά και με πολύ ικανά στελέχη. Σε αυτά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια θέλουμε για να δούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, πού βρισκόμαστε. Εντοπίσαμε και λάθη και θετικά. Σίγουρα η εικόνα μας ήταν καλύτερη από αυτή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό, παρότι το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Νομίζω πως το επίπεδό μας είναι ακόμη καλύτερο. Είναι μια καινούργια αφετηρία για την επόμενη εβδομάδα να δουλέψουμε στα τρωτά σημεία τα οποία και σήμερα είδαμε, ώστε να έχουμε διορθωμένη εικόνα αν προλάβουμε στον επόμενο εκπαιδευτικό αγώνα.
Σημαντικό ρόλο παίζει και η κλήρωση του πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου, αυτό μας κάνει να έχουμε περισσότερα κίνητρα τις επόμενες ημέρες, ο χρόνος είναι λιγότερος και όλοι μας ανυπομονούμε να μάθουμε τον πρώτο μας αντίπαλο».
Εκ μέρους των παικτών ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ επισήμανε τα εξής: «Η εικόνα δεν ήταν τρομερή όπως θέλαμε. ‘Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλή πίεση, με τρέξιμο, με όλα. Σίγουρα περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος, κάναμε πολύ καιρό προετοιμασία, τρεις μήνες περίπου και επιθυμούμε ως ποδοσφαιριστές να αγωνισθούμε σε επίσημα παιχνίδια. Για τους στόχους, όλοι μας θέλουμε άνοδο, θέλουμε πιο ψηλά, θα τα δώσουμε όλα και βλέπω πως θα είναι φέτος καλύτερο το πρωτάθλημα της Football League. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass