ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (20:30)

ΑΕΛάρα και στα… δύσκολα

• Μπορεί, αν το πιστέψει, να φτάσει στην επιτυχία με 12ο παίκτη τον κόσμο • Τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2017 22:17

«Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις, σε έχω δει στη Γ’ Εθνική, για μια ζωή ΑΕΛ θα με τρελαίνεις για πάντα θα ’μαστε μαζί…».

Το γνωστό σύνθημα των φίλων της ΑΕΛ αναμένεται να δονεί σήμερα την ατμόσφαιρα στο AEL FC ARENA, όπου η «βασίλισσα» δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ(20:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.
Περισσότερο λοιπόν από κάθε άλλη φορά η λαρισινή ομάδα χρειάζεται στήριξη, καθώς το άσχημο ξεκίνημα σκόρπισε απογοήτευση και η ψυχολογία είναι στο limit down.
Ο κόσμος δικαιολογημένα είναι έντονα προβληματισμένος από την αγωνιστική έως τώρα εικόνα και δεν μπορεί να τη βλέπει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Όμως θεωρούμε πως δεν πρέπει να την εγκαταλείψει, να μην γυρίσει την πλάτη και γενικά να μην την απαξιώσει.
Κατανοούμε την πικρία που έχει, αλλά οι Λαρισαίοι φίλαθλοι νιώθουν πάντα υπερήφανοι για την ομάδα και πιστεύουμε πως θα συμβάλουν με την παρουσία τους, για να βρει και πάλι τα πατήματά της.
Γι’ αυτό τον υπέροχο κόσμο που θα ήθελαν πολλές ομάδες να τον έχουν στο πλευρό τους, οφείλουν οι ποδοσφαιριστές στη σημερινή αναμέτρηση να τον ικανοποιήσουν, με μια πολύ καλή εμφάνιση και παράλληλα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα τελευταία διαδραματίζονται και να κάνουν το καθήκον τους στον αγωνιστικό χώρο.
Χρειάζεται από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης όχι απλά να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, αλλά να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.
Να ξυπνήσει ο πληγωμένος εγωισμός τους και να δείξουν πως μπορούν να αντιστρέψουν την τωρινή κατάσταση.
Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, έχει υψηλές φιλοδοξίες και παίκτες με ποιότητα, αλλά η ΑΕΛ είναι αποφασισμένη όσο ποτέ άλλοτε να κάνει την υπέρβαση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του, για να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά, χθες το απόγευμα με προπόνηση στο AEL FC ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και οι παίκτες συνειδητοποιούν πως η ομάδα αλλάζει σελίδα αγωνιστικά.
Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης μετά την προπόνηση κράτησε τους παίκτες του επιπλέον για δέκα λεπτά περίπου, αναλύοντας το σκεπτικό του σημερινού παιχνιδιού και έκανε ένα τεστ ετοιμότητας, στο μισό γήπεδο.
Ενα δεκάλεπτο επιπλέον αναλώθηκε στα χτυπήματα κόρνερ, επιθετικά και αμυντικά.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε τεράστια διάθεση και θέληση από τους ποδοσφαιριστές, κάτι που περιμένουμε να δούμε και στον αγωνιστικό χώρο.
Όσον αφορά τώρα στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον περασμένο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα υπάρξουν τέσσερα νέα πρόσωπα.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς, Μασούρας, Κοντόρ, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μπάμπιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε.
Επανέρχεται ο Αντνάν Αγκάνοβιτς μετά την τιμωρία τριών αγωνιστικών και αναμένεται να παίξει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκόλιας και Λαγός.

 

ΧΩΡΙΣ ΛΗΜΝΙΟ Ο ΠΑΟΚ
Μ’ ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ο Δημήτρης Λημνιός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο και τέθηκε νοκ άουτ.
Η χθεσινή προπόνηση αφορούσε στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές τους πώς θέλει ν’ αμύνονται και να αναπτύσσονται συνολικά. Ο Λημνιός αισθάνθηκε ενοχλήσεις λίγο πριν το τέλος της προπόνησης και η πρώτη εκτίμηση βάσει της κλινικής εικόνας μιλά για μυϊκό τραυματισμό στο δεξί ισχίο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.
Στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στη Λάρισα συμμετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ο 33χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από την Ένωση Ηπείρου, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ.
Βοηθοί του θα είναι ο Ιορδάνης Δημητριάδης από την Ένωση Καστοριάς και ο Κωνσταντίνος Ποντίκης από την Ένωση Πρέβεζας. Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος, από την Ένωση Καβάλας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ», στο Γήπεδο AEL FC ARENA, σήμερα Σάββατο (30-09-2017) και ώρα 20.30, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ
Στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα δοκιμάζεται η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τη Super League. Με τον αγώνα της Κυριακής κλείνει μία δύσκολη εβδομάδα για την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και σίγουρα ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του, θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους.
Ο Πανιώνιος φιλοξενείται από τη Λαμία στον πρώτο αγώνα που θα δώσει στο γήπεδό της η «νεοφώτιστη» ομάδα.
Ο Ολυμπιακός με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, δεν έχει περιθώρια για απώλειες υποδεχόμενος τον Ατρόμητο, ενώ ο Παναθηναϊκός -στη μετά Αλαφούζο εποχή- φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό.
Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα γίνουν οι αναμετρήσεις Πλατανιάς-Παναιτωλικός, Κέρκυρα-Ξάνθη και Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ «ΚΛ. ΒΙΚΕΛΛΙΔΗΣ»
Μετά το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ έκλεισε φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο «Κλ. Βικελλίδης» με τον Άρη που αγωνίζεται στη Football League. Σημειώνεται πως το πρωτάθλημα της Super League διακόπτεται λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για την Κυριακή 08/10/2017 λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδος δεν διεξάγονται αγώνες Super League, αποδέχθηκε την πρόταση του Άρη Θεσσαλονίκης για διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο Χαριλάου στις 17:00 το απόγευμα».

 

Ο ΜΠΟΖΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
Στην Εθνική Μαυροβουνίου κλήθηκε για ακόμα μία φορά ο Μπλάντεν Μπόζοβιτς. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ θα προσφέρει τις υπηρεσίες στην ομάδα της χώρας του για τα παιχνίδια με Δανία και Πολωνία στους προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ 2018.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας της ομάδας μας Mladen Bozovic κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για τους προκριματικούς αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου με αντιπάλους τις εθνικές ομάδες Δανίας (εντός 5/10) και Πολωνίας (εκτός 8/10)».

 

Εκλέγει νέο Δ.Σ. η ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει πως ματαιώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή (1/10) και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου, με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα γίνεται και πρόσκληση όσων μετόχων ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τη νόμιμη διαδικασία για να μπορούν να μετέχουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Κατόπιν της από 28.09.2017 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημερώνονται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρίας για τη ματαίωση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης η οποία ήταν προγραμματισμένη για την 1η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12 μ. στα γραφεία της ΠΑΕ στο AEL FC ARENA.
Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποιεί ότι με την από 28.09.2017 απόφασή του, αποφάσισε τη ματαίωση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που είχε συγκληθεί για την 01.10.2017 δυνάμει της από 01.09.2017 προγενέστερης απόφασής του. Με την παρούσα το ΔΣ και σύμφωνα με την από 28.09.2017 απόφασή του, καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ ΠΑΕ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη 18η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 12μ. στα γραφεία της Εταιρίας, στον 1ο όροφο του γηπέδου AEL FC ARENA για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
1.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό αυξημένης απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των άνω θεμάτων της ημερησίας διάταξης (αρθ. 29 παρ. 3 ΚΝ 2190/1920) κατά την ημερομηνία της 18ης Νοεμβρίου 2017, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε α’ Επαναληπτική Συνέλευση στον ίδιο τόπο και ώρα κατόπιν σχετικής πρόσκλησης.
Όποιος μέτοχος επιθυμεί να μετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνελεύσεως, πρέπει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της Εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ελληνική ανώνυμη τραπεζική εταιρία πέντε τουλάχιστον ημέρες προ της ορισθείσας για τη συνεδρίαση της συνελεύσεως ημερομηνίας. Η αυτή προθεσμία ισχύει και περί της καταθέσεως στην εταιρία των αποδείξεων κατάθεσης και των εγγράφων αντιπροσώπευσης των μετόχων».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass