ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (17:00)

Φιλικό μνήμης για τον Δημήτρη

*Μεταξύ Μαρίνου Αντύπα και ΣΕΠΝ Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2017 15:29

Σήμερα και ώρα 17:00 στο στάδιο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί ποδοσφαιρική φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο σωματείο Μαρίνος Αντύπας και τον ΣΕΠΝΛάρισας, στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη του Μαρίνου Αντύπα Δημήτρη Ζαχείλα.

Το δ.σ. του ΣΕΠΝΛ αποδέχτηκε την πρόσκληση για φιλικό να αγωνιστεί για έναν νέο άνθρωπο που έφυγε άδικα, ενώ απολάμβανε το αγαπημένο του χόμπι. Με την ευκαιρία αυτή αποφάσισε ότι θα στηθεί μια κάλπη στο γήπεδο και προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να ρίχνει μέσα όσα χρήματα επιθυμεί, έτσι ώστε να βοηθηθεί όσο γίνεται ο μικρός Στέφανος που έχει ακόμα ιατρική πορεία παρά τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που μέχρι πρότινος ο ΣΕΠΝΛ συντηρούσε, μετά από τα επιτυχημένα τουρνουά του πρόσφατου παρελθόντος. Καλούνται οι παρακάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σήμερα στο στάδιο Αλκαζάρ στην θύρα 3 στις 16:15: Γκούλιος, Ματούλας , Πέρκας, Γαραζανάκης, Δούκας, Στεριόπουλος, Μπατραλέξης, Τασιούλας,Τασιούλης, Κόντης,Γκουσγκούνης, Ζάχος, Κυρίτσης, Κκοκότσικας, Μπακαρτζής, Αγγελούλης, Σολωμός, Καλαμάς, Μπαϊράμης, Διαμαντάς, Ευαγγέλου, Αρβυθάς και Αλεξούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass