ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΛ Κ14 ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Φιλική νίκη της Μικτής Παίδων ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2017 16:20

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ με αντίπαλο την ΑΕΛ Κ14. Η ομάδα της Ένωσης νίκησε με 2-1 σ’ ένα παιχνίδι που αποτέλεσε πολύ καλό αγωνιστικό τεστ για τον τεχνικό Γιώργο Καμάκα. Τα γκολ για τους νικητές

πέτυχαν οι Τσιγγάνης και Κατσής ενώ για τους «βυσσινί» σκόραρε ο Ζησούλης.

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και είμαι ικανοποιημένος σαν πρώτη εικόνα» είπε ο Ενωσιακός τεχνικός Γιώργος Καμάκας και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι η φουρνιά των παιδιών του 2004 είναι πολύ καλή και μεγάλη σε αριθμό κι αυτό καθιστά δύσκολη την επιλογή από την πλευρά μου».

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΛ (Καμάκας): Νατσίδης, Μητάκος, Στ. Τσιομήτας, Καραγκιόζης, Μπαριώτας, Μανωλόπουλος, Παπαδάκος, Παπαδόπουλος, Ζαχόπουλος, Παπαθανασίου, Κατσής (Παπαγιάννης, Πασσιάς, Μηλίγκας, Παϊτέρης, Τσιάμης, Κατσάμπελας, Τσιομήτας Απ., Δελημήτρος, Χριστακέας, Δανιλούλης, Τσιγγάνης, Αθάνατος).

ΑΕΛ Κ-14 (Πάνος): Μακρυγιάννης, Κοτσάκι, Στάμος, Παπακωνσταντίνου, Ρήτας, Τσιούπρος, Κυρίτσης, Ζησούλης, Παρασκευούδης, Γκιάτα, Πετσούλας (Δρόσος, Κούκος, Λίτσιος, Βογιατζάκης, Αναστασίου)




Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass