ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ(17:00)

Φιλικό με τη σκέψη στο πρωτάθλημα

*Και την 1η Οκτωβρίου θα παίξει στο Αλκαζάρ με την Καλαμαριά

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2017 15:18

Φιλικό παιχνίδι με τη σκέψη στο πρωτάθλημα της Football League θα δώσει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας στη Φιλιππούπολη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 17:00, την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε

παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στην Καλλιθέα ή έπαιξαν για μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να δει τον βαθμό της ετοιμότητας που βρίσκονται.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα γνωρίζουν πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς στη 1 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο να γίνει κρίσιμο Δ.Σ. στην Football League.

Πρόβα τζενεράλε θα είναι η σημερινή αναμέτρηση για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής θα αγωνισθεί εκτός έδρας με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Από την πλευρά του ο προπονητής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στον Οπούντιο, ενώ θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε όλους σχεδόν τους παίκτες που θα έχει στη διαθεσή του.

Σημειώνεται πως τα δύο σωματεία έχουν άριστες φιλικές σχέσεις και μάλιστα πρόσφατα παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Απόλλωνα στον Αχιλλέα ο Νίκος Συράκος.

ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Εν τω μεταξύ, ο Απόλλωνας έκλεισε και ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο στάδιο Αλκαζάρ, για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Το ματς θα αναβληθεί μόνο στην περίπτωση που γίνει αυτή την εβδομάδα η κλήρωση του πρωταθλήματος και στις δύο-τρεις πρώτες αγωνιστικές κληρωθούν να παίξουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους.

*Όσον αφορά τώρα στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα, αξίζει να αναφέρουμε πως μεταξύ των φιλάθλων ήταν ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού και του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπατσινίλας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 




Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass