ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

1ος Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 4,1 χλμ.

• Αύριο ο «5ος Αχίλλειος Αθλος»

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017 15:54

Στο πλαίσιο των αγώνων του «5ου Αχίλλειου Αθλου» (ημιμαραθώνιος δρόμος - παιδικός, εφηβικός Αχίλλειος Αθλος 1 χλμ. - Αγώνας δρόμου 5,2 χλμ.) που διοργανώνουν αύριο Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ - Υ ) διοργανώνεται για πρώτη φορά σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 ο «1ος Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 4,1 χλμ.».

Ο δρόμος υγείας και δυναμικού βαδίσματος διοργανώνεται για να δώσει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα δρόμο που δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά καθαρά συμμετοχικό και συμβολικό. Ο αγώνας θα γίνει στο Αισθητικό Αλσος των Φαρσάλων. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18.00 από τη δυτική είσοδο του βουνού με κατεύθυνση προς την Ακρόπολη και στη συνέχεια επιστροφή από την ίδια διαδρομή. Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση και στον χώρο της Ακρόπολης. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass