Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017 15:50

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ έλαβε -μεταξύ άλλων- τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Eπικύρωσε την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας για τη συγκρότηση της Πειθαρχικής Επιτροπής που θα αποτελείται από γνωστούς δικηγόρους της Λάρισας. 2. Ενημερώθηκε για τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης με τους εκπροσώπους των αθλητικών ιστοσελίδων του νομού, με στόχο την αποτελεσματικότερη προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συνολικά των δραστηριοτήτων της ΕΠΣΛ. 3. Συγκροτήθηκε επιτροπή ιατρών αγώνων με τη συμμετοχή των Κωνσταντίνου Βατάλη και Ασπασίας Πλιάτσικα, με αντικείμενο τη δημιουργία καταλόγου που θα τεθεί στη διάθεση των σωματείων για την υγειονομική επάνδρωση των αγώνων τους. 4. Προκειμένου να υπάρξει αποδοτικότερη λειτουργία της Γραμματείας της ΕΠΣΛ, αποφασίστηκε η κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των τεσσάρων υπαλλήλων. 5. Μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας κατάθεσης των σχετικών δικαιολογητικών, διαπιστώθηκε ότι ενδιαφέρον για την παρακολούθηση της Σχολής Προπονητών UEFA C εκδήλωσαν 72 υποψήφιοι. Για την αξιολόγηση των στοιχείων τους και την τελική επιλογή των 44 που θα κληθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Μπουχλαριώτη, Γκούμα, Γκουτζαμάνη, Καρκατσέλα, Λίταινα, Μπασαγιάννη και Νταβαρούκα. 6. Για τεχνικούς λόγους, ο αγώνας της 2ης ημέρας της Α1 Κατηγορίας μεταξύ ΑΟ Ελευθερών-ΑΕ Κιλελέρ της 23/9 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28/9 και ώρα 17.00. Επίσης, ο αγώνας Κυπέλλου της 23/9 μεταξύ Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας-Ελπίδας Μεσοχωρίου θα αρχίσει στις 16.00 (μισή ώρα νωρίτερα), κατόπιν κοινού αιτήματος των ομάδων. Γενικότερα, όσον αφορά στα αιτήματα αλλαγών αγώνων, αποφασίστηκε ότι μόνον για τον πρώτο γύρο των διοργανώσεων θα γίνονται δεκτά προς συζήτηση, εφ’ όσον επικαλούνται πολύ σοβαρό λόγο και υπάρχει συναίνεση του αντιπάλου σωματείου. Θα υπάρξει μία σχετική ανοχή για τα αιτήματα σωματείων Β’ και Γ’ Κατηγορίας, ενώ στον δεύτερο γύρο των πρωταθλημάτων δεν θα γίνεται καμία αλλαγή αγώνα. * Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών(φωτ.) αποτελούμενη από τους κ. Γαραζανάκη, Κορδίστα, Κόντη, Γκούλιο και Μπακαρτζή, προκειμένου να ευχηθεί καλή θητεία στο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, μετά την πρόσφατη εκλογή του.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στην πρώτη της συνεδρίαση για τη φετινή σεζόν, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Στον Αστέρα Τυρνάβου 2010, ο οποίος δεν κατήλθε στον αγώνα της 17/9 με την Ένωση Μελίας επιβάλλει απώλεια του εν λόγω αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ της φιλοξενούμενης, αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 17 παρ.2 ΚΑΠ).

ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον εκπρόσωπο του Τυρνάβου 2005 κ. Πάτροκλο Καλέση για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 16/9 με την Αστραπή Ν. Πολιτείας (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 Πειθαρχικού Κώδικα) επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.

ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

* Παπαχρήστος Ε. (ΠΟ Ελασσόνας): Μία αγωνιστική για 2η κίτρινη και 10 ευρώ. * Μαργαριτόπουλος Θ. (Νίκη Κρήνης): Τέσσερις αγωνιστικές για βιαιοπραγία κατ’ αντιπάλου (αρχηγός) και 40 ευρώ. * Μπουτίνας Γ. (ΑΟ Ναρθακίου): Μία αγωνιστική για 2η κίτρινη και 10 ευρώ. * Κωστίμπας Α. (Ηρακλής Πλατανουλίων): Μία αγωνιστική για 2η κίτρινη και 10 ευρώ. * Τσιάρας Ι. (Θερμαϊκός Στομίου): Δύο αγωνιστικές για απόπειρα βιαιοπραγίας κατ’ αντιπάλου και 20 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass