ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Εκδικάζονται οι προσφυγές Χαλκίδας και Ιωνικού

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017 22:25

Η τελευταία ελπίδα για άνοδο στη Β’ Εθνική της Χαλκίδας και του Ιωνικού θα κριθεί την προσεχή Τρίτη (26/9, 14:30), όταν και θα εκδικαστεί η προσφυγή που κατέθεσαν προχθές στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία αιτούνται τον προβιβασμό τους ως δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής, όπως συνέβη με τις Α.Ε. Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας: «Την Τρίτη 26/9/2017 και ώρα 14:30 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις: 1. Έφεση-προσφυγή του σωματείου ΑΟ Χαλκίς κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη μεταρρύθμιση της υπ’ αριθμόν 3/11-9-2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13/9/2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ. 2. Αίτηση-προσφυγή του σωματείου ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την ακύρωση-μεταρρύθμιση της υπ’ αριθμόν 3/11-9-2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13/9/2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass