ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

2η ανάβαση Λιβαδίου

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017 22:20

Διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία «2η Ανάβαση Λιβαδίου», που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών.

Ο καθιερωμένος αγώνας ανάβασης στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, με τη συμμετοχή 170 και πλέον αθλητών από πολλές πόλεις της χώρας, στις κατηγορίες Μίνι, Παμπαίδων, Παίδων, Ανδρών, Μάστερ 30+, 40+, 50+, 60+ OPEN 18+, 30+, 40+, και 50+. Αφετηρία του αγώνα η Κεντρική πλατεία Ελασσόνας. Οι μικρές κατηγορίες διάνυσαν συγκεκριμένες αποστάσεις, ενώ οι μεγαλύτερες τη μικτή διαδρομή 35 χιλιομέτρων που κορυφωνόταν υψομετρικά όσο πλησίαζε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με τελικό τερματισμό στην πλατεία του χωριού. Ο αγώνας αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης, που διοργανώνει κάθε χρονιά ο ΠΑΣ Πηνειός στα πιο φημισμένα βουνά της χώρας Κίσσαβο και Όλυμπο. Το βάθρο των νικητών σε όλες τις κατηγορίες πλαισιώθηκε από δυνατούς ανηφορίστες αθλητές. Στην κατηγορία των Ανδρών 1ος νικητής αναδείχθηκε ο Κυριακίδης Γιάννης, 2ος ο Ζέγκλης Νίκος και 3ος ο Φραγκούλης Άγγελος, αθλητές που μαζί με πολλούς άλλους τιμούν ανελλιπώς όλες τις αναβάσεις που διοργανώνει ο ΠΑΣ Πηνειός τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass