ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Οδηγός μας η σκληρή δουλειά

• Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής • Αύριο φιλικό στη Φιλιππούπολη με τον Αχιλλέα Φαρσάλων(17:00)

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017 22:14

Με εξαιρετική εμφάνιση και πετυχαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη επί της Καλλιθέας με 2-1, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος ο Απόλλων Λάρισας.

Οι «κυανόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο «Ελ Πάσο», πέτυχαν την ανατροπή με δύο γκολ που πέτυχε ο αρχηγός Βασίλης Σαχινίδης και διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Φυσικά θα είναι δύσκολα τα πράγματα διότι καλούνται να αντιμετωπίσουν στο στάδιο Αλκαζάρ δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας την ΑΕΚ και τη Λαμία, όμως χωρίς άγχος οι παίκτες της λαρισινής ομάδας, θα τα δώσουν όλα για να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Για τον προχθεσινό νικηφόρο αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης αφού έδωσε για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε τα εξής: «Κρατάμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και αυτή μας πρεσβεύει. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης. Αγωνισθήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι χρόνια στη Β’ Εθνική κατηγορία και δείξαμε χαρακτήρα. Η ομάδα μας σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της και τον ρυθμό που χρειάζεται. Ανυπομονούμε όλοι μας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και είμαστε σε καλή κατάσταση. Οδηγός μας είναι η σκληρή δουλειά και παραμένουμε πάντα προσγειωμένοι, διότι οι επιτυχίες έρχονται μετά από μεγάλη προσπάθεια όλων στην ομάδα. Δώσαμε χαρά στους φιλάθλους και ευελπιστούμε πως τόσο στους αγώνες Κυπέλλου όσο και σε αυτούς του πρωταθλήματος θα έχουμε την ανάλογη βοήθεια και στήριξη από τον κόσμο».

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο πως πολλές ομάδες πιέζουν να γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου και όχι στις 15 που ήταν μια πιθανή ημερομηνία. Μάλιστα γίνεται λόγος πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος. Ιδωμεν...

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ

Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Απόλλων Λάρισας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος την 1η του Οκτώβρη ρίχνεται στη μάχη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην περίπτωση που η έναρξη της Β’ Εθνικής δεν γίνει στις 8 Οκτωβρίου, τότε ο Απόλλωνας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό στο Αλκαζάρ(1/10), πιθανότατα με ομάδα της ίδιας κατηγορίας(Β’ Εθνική).

ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Πριν το νικηφόρο, όπως εξελίχθηκε κατόπιν, αποτέλεσμα, στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του Απόλλωνα στην Ελευσίνα, βρέθηκε και μίλησε στους παίκτες και σε όλο το τεχνικό team, η κ. Ιωάννα Κωνσταντινίδου, πτυχιούχος ψυχολογίας του Αγγλικού Πανεπιστημίου. Η κ. Κωνσταντινίδου είναι συνεργάτης - συμβουλευτική σε θέματα ψυχολογίας ποδοσφαίρου και διαιτησίας, ήταν η πρώτη Ελληνίδα διεθνής βοηθός διαιτητής ποδοσφαίρου που υπηρέτησε τον χώρο για 20 συναπτά έτη, ενώ ήταν και 8 χρόνια παρατηρητής διαιτησίας. Ακόμη υπήρξε Αρχιδιαιτητής του συνδέσμου Δυτικής Αττικής και φυσικά παραμένει Εκπαιδεύτρια Διαιτησίας. Η επιστήμη της ψυχολογίας σήμερα παίζει τεράστιο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ήταν άκρως ενδιαφέροντα τα όσα ανέλυσε.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass