Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Με πίστη για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα

• Πρώτη επίσημη εμφάνιση στη Λάρισα για τους «πράσινους» που θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, σ’ ένα ντέρμπι με άρωμα Basket League • Θ. Σκουρτόπουλος: «Είναι σημαντικό για μας γιατί είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας»

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017 22:05

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό της Λάρισας πραγματοποιεί σήμερα ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος. Οι «πράσινοι» υποδέχονται, στις 17.00, στο κλειστό της Νεάπολης την Κύμη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη Β’ φάση του κυπέλλου ανδρών (στην οποία συμμετέχουν και οι ομάδες της Basket League).

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής (μαζί με το Κόροιβος-Προμηθέας Πατρών) καθώς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Basket League (σ.σ. το παιχνίδι του Πανιωνίου με το Λαύριο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς όπως έχουν ενημερώσει επίσημα οι γηπεδούχοι, θα αγωνιστούν με την εφηβική ομάδα). Μετά από ενάμιση περίπου μήνα προετοιμασίας (και ενώ απομένουν δύο εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος) ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος καλείται να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα -που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα και αφορούν στους τραυματισμούς πέντε παικτών- και να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει στη διάθεσή του εννέα συνολικά παίκτες, που είναι οι Μουράτος, Παπαμακάριος, Μαραγκός, Σάφτεναρ, Σπυρόπουλος, Βαβάτσικος, Γουέρ, Χατζηκυριακίδης και Πέτι, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος, ωστόσο θα προσπαθήσει να παίξει έστω και λίγα λεπτά. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο NBAer Φορμπς θα αφιχθεί στη Λάρισα την μεθαύριο Δευτέρα. Οι Διαμαντάκος, Γουότς και Χολ τέθηκαν εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο Κόνερ θα δοκιμάσει πριν τον αγώνα να δει εάν είναι σε θέση να αγωνιστεί, με τις ενδείξεις ωστόσο να είναι αρνητικές. «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και γι’ αυτό είναι σημαντικό και σπουδαίο για μας. Όμως λόγω των ατυχιών είμαστε στενοχωρημένοι γιατί δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε πλήρη εικόνα» επισήμανε ο τεχνικός των «πρασίνων» μετά τη χθεσινή προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε και να δούμε τι συνέχεια θα έχουμε στον θεσμό. Έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την Κύμη και αν δεν έχουμε πρόβλημα με τα φάουλ πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Συνεχίζεται και σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων από τις 10:00 έως τις 13:00 στα γραφεία της ΚΑΕ, Μαλωνάκη 9-11 (α’ όροφος). Από την ΚΑΕ παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι ή όσοι δεν έχουν παραλάβει ακόμη εισιτήριο διαρκείας να προσέλθουν το πρωί στα γραφεία της ΚΑΕ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη. Η πώληση των εισιτηρίων από τις θύρες του κλειστού της Νεάπολης θα ξεκινήσει στις 15.00. Οι δύο κεντρικές θύρες θα αφορούν στα εισιτήρια του αγώνα και η πλαϊνή θύρα 6 για τα διαρκείας. Εν τω μεταξύ τις τελευταίες ημέρες έγινε ένας αγώνας δρόμου από τους ανθρώπους του ΕΑΚΛ και τους άνδρες της Αστυνομίας προκειμένου να συνδεθούν τα μηχανήματα για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, οι υπολογιστές και οι κάμερες ασφαλείας του κλειστού γυμναστηρίου και όλα πλέον είναι έτοιμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και οι διαιτητές: ΔΑΚ Νικαίας, 17.00, Ιωνικός Ν.–Αίολος Τρ.: Διαμαντής, Αναστόπουλος Α., Κωνσταντινόπουλος (Κορασίδης). Υμηττού, 17.00, Αμύντας–Κολοσσός: Παντελίδης, Καρακάσης, Νάστος (Φαλούκας). Νεάπολης, 17.00, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος–Κύμη: Πουρσανίδης Κ., Λόρτος, Τζιοπάνος (Σταμάτης Γ.). «Αλ. Δημόγλου», 17.00, Καβάλα-Καστοριά: Τζίμα, Ευφραιμίδης, Ταρενίδης Κ. (Μπρίγκος). Ν. Σμύρνης (κ.θ.), 17.00, Πανιώνιος– Λαύριο: Καλογερόπουλος Φ., Γιακείμη, Τσολάκος (Καρούσης). «Παν. Σαλπέας», 17.00, Εθνικός–Ηρακλής: Πιτσίλκας, Ζαχαρής, Φακίτσας (Ορφανός). «Δ. Βικέλας», 18.00, Κηφισιά- Χολαργός: Καλδίρης, Θεοδωρόπουλος, Τσαχάκης (Λημνιάτης) Πύργου, 18.00, Κόροιβος–Προμηθέας Π.: Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης, Κάρδαρης (Θεοδοσόπουλος).

Πήρε εγγυητική η ΚΑΕ Πανιώνιος

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η ΚΑΕ Πανιώνιος έδωσε στη δημοσιότητα την εγγυητική επιστολή που εκδόθηκε από τράπεζα για τη συμμετοχή της στην Α1 Ανδρών της σεζόν 2017-18. Πλέον, ο φάκελος των «κυανέρυθρων» είναι πλήρης για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανιώνιος είναι ο αντίπαλος του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου στην πρεμιέρα της φετινής Basket League.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass