ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ-ΦΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Πρώτη Σκουρτόπουλου στη Λάρισα

• Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει το παιχνίδι

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2017 16:30
Ο Σάφτενααρ υπογράφει το συμβόλαιό του παρουσία του τεχνικού διευθυντή Παρασκευά Μουρατίδη Ο Σάφτενααρ υπογράφει το συμβόλαιό του παρουσία του τεχνικού διευθυντή Παρασκευά Μουρατίδη

Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολη για την εθνική ομάδα μπάσκετ, αλλά από σήμερα στη Λάρισα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος καθώς αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής του Γυμναστικού - Φάρου, αφού μέχρι τώρα όλες οι προπονήσεις γίνονταν από τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, Διαμαντάκο και Παπαδόπουλο, υπό την εποπτεία του Παρασκευά Μουρατίδη.


Η πρώτη του «εμφάνιση» επί Λαρισινού εδάφους θα γίνει με φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με αντίπαλο τον Άρη στις 17.15 στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, αλλά δεν θα δει όλους τους παίκτες του καθώς η ομάδα του έχει πολλά προβλήματα. Ο Χολ θα μείνει δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και θα χειρουργηθεί σήμερα από τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη. Επίσης θα απουσιάσουν οι τραυματίες Πέτι, Κόνερ και αμφίβολοι είναι οι Διαμαντάκος και Γουέρ.
Στη διάθεση του προπονητή βρίσκονται σίγουρα οι: Μουράτος, Παπαμακάριος, Χατζηκυριακίδης, Βαβάτσικος, Σπυρόπουλος, Μαραγκός, Σάφτενααρ και Γουάτς.

 

ΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ Ο ΑΡΗΣ
Με μία βασική απουσία θα παραταχθεί ο Άρης σήμερα στη Λάρισα, στο τέταρτο κατά σειρά, φιλικό παιχνίδι που συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του στο παρκέ τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος, λόγω σωματικής επιβάρυνσης, όπως εξηγείται από τους “κίτρινους”, κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass