ΕΜΦΑΝΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ:

Δείξαμε τις αρετές μας

• Κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης • Δημ.Σπανός: Ο Απόλλωνας έχει καλή ομάδα και καλό προπονητή

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2017 22:04

 Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε μετά το φιλικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαν κόντρα σε μία ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των «καυνόλευκων» είδε πως η ομάδα του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και σιγά-σιγά παρουσιάζει μια αγωνιστική σταθερότητα. Με σωστή τακτική, με σωστή προσήλωση και πολύ πάθος, ο Απόλλωνας έδειξε πως έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Football League. Χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδοσιάδης επισήμανε τα εξής: «Άλλο ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει πρωταρχικό στόχο τον πρωταθλητισμό και με μεγάλη ποιότητα. Ενώ διαθέτει κι έναν από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την παρουσία τους κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δείξαμε τις αρετές μας κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Το σημαντικό για μένα όμως είναι πως σιγά-σιγά μετά και από επίπονες προπονήσεις και παιχνίδια, οι παίκτες βγάζουν πράγματα που δουλεύουμε σκληρά στην καθημερινότητά μας. Η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει τον ρυθμό της. Σίγουρα το αποτέλεσμα δίνει μία μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Το πρωτεύον για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα που θα κληθούμε να παίξουμε για το Κύπελλο μέσα στην Καλλιθέα». *Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στη μέτρια εμφάνιση της ομάδας του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Απόλλωνα, όσο και για τον προπονητή του Σάκη Θεοδοσιάδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν μια μέτρια εμφάνιση από πλευράς μας, αλλά νομίζω ευεργετική για το μέλλον. Αν δεν συνεχίσεις κάθε λεπτό να αγωνίζεται με όλες σου τις δυνάμεις και δεν προσπαθείς, θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει να έχουμε κακή εικόνα όπως στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως μέσα από αυτά βελτιώνεσαι και γίνεσαι καλύτερος. Να μας γίνει μάθημα και να μην ξανασυμβεί. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση». -Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τον Απόλλωνα Λάρισας απάντησε: «Ο Απόλλωνας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία με τις προσθήκες που έκανε, όπως του Τζάνη και του Λαμπρόπουλου ,γεμίζει με ποιότητα. Μου άρεσε πολύ σαν ομάδα, έχει καλό προπονητή, ξέρει να παίζει και αμυντικά και επιθετικά και σίγουρα είναι μια ομάδα που δεν θα κινδυνέψει».

ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-3-3

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης παρέταξε την ομάδα στο προχθεσινό φιλικό με σύστημα 4-3-3. Γκολκίπερ έπαιξε ο Φιρινίδης, δεξιά στην άμυνα ο Σάββας, αριστερά ο Κουρτεσιώτης, τα δύο σέντερ μπακ ήταν ο Βαγγέλης Ανδρέου με τον Παπαζαχαρία, εξάρι ο Χατζής, δύο δεκάρια ο Σουλίδης με τον Λαμπρόπουλο και στην επίθεση δεξιά ο Βουτσιάς, αριστερά ο Καρακατσάνης, ενώ στην κορυφή ήταν ο Σαχινίδης (αρχηγός). Στην επανάληψη αντικαταστάθηκαν όλοι οι παίκτες της αρχικής ενδεκάδας, αλλά και πάλι ο Απόλλωνας δεν κινδύνεψε παρά μόνο σε μια φάση στις καθυστερήσεις, δείχνοντας πως υπάρχουν πολλές λύσεις και από τον πάγκο.

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Οι παίκτες του Απόλλωνα επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, έχοντας το μυαλό τους στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα. Σήμερα ή αύριο αναμένεται να γίνει γνωστή και επίσημα η ημερομηνία του πρώτου αγώνα.

Στην περίπτωση που το ματς ορισθεί για την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, τότε με προπονήσεις θα συνεχισθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ αν γίνει την Πέμπτη 21 του μηνός, τότε ενδεχομένως να διεξαχθεί και ένα φιλικό παιχνίδι.

ΑΙΜΑΤΩΜΑ Ο ΑΚΗΣ ΣΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Άκης Σουλίδης, ο οποίος τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε στο 52’, έχει αιμάτωμα στο πόδι του από χτύπημα, όμως φαίνεται πως δεν είναι κάτι το σοβαρό και αναμένεται πως θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass