ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Απέκτησε τον Τζάνη ο Απόλλων Λάρισας

• Και φαίνεται πως θα είναι η τελευταία μεταγραφική προσθήκη

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2017 22:12

Τον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Τζάνη έκανε δικό του χθες ο Απόλλωνα Λάρισας, και σήμερα το μεσημέρι θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους».


Φαίνεται πως θα είναι η τελευταία μεταγραφική προσθήκη, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, ο οποίος συζητά και με ομάδες της Σούπερ Λίγκας.
Χθες στο αθλητικό κέντρο στην Τερψιθέα τον Τζάνη υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βέβης, ενώ ο ποδοσφαιριστής διαβεβαίωσε τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη πως είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, καθώς έκανε ατομικές προπονήσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου άσου Χρήστου Τζάνη. Ο Χρήστος είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου 1985, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει πάρα πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο πρωτάθλημα της χώρας μας, την Super League αφού έχει αγωνισθεί στο παρελθόν και σαν αρχηγός μάλιστα σε Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Έρχεται στην Λάρισα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνισθεί ακόμη σε Αναγέννηση Άρτας και Αστέρα Παραποτάμου.
Τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Απόλλωνα στην Τερψιθέα, ο πρόεδρος της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βέβης. Ο Τζάνης είχε την πρώτη του γνωριμία με τον νέο του τεχνικό κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως και με τους νέους του συμπαίκτες, λίγο πριν μπει σε ρυθμούς προπόνησης.
Δήλωσε μάλιστα στον κ. Θεοδοσιάδη ότι ακολουθούσε πρόγραμμα ειδικής προπόνησης όλο το καλοκαίρι, για να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή».

 

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΟΛΟΒΟ
Την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κολοβό έκανε γνωστή και επίσημα με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η οποία τονίζει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον νεαρό επιθετικό, Γιάννη Κολοβό.
Ο Γιάννης ήταν κοντά μας σε όλη τη μετεξέλιξη του συλλόγου μας, μέχρι την Football League, προσφέροντας ό,τι μπορούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass