Καλό ταξίδι Βασίλη...

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2017 16:33

Μέσα σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο, η τελετή της εξοδίου ακολουθίας του Βασίλη Χριστοδούλου που έφυγε από τη ζωή, το Σάββατο το απόγευμα.


Το τελευταίο αντίο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή είπαν συμπαίκτες του στην ΑΕΛ και στον Τοξότη, παράγοντες ομάδων, φίλοι και συγγενείς του.
Όλοι τους είχαν να πούνε έναν καλό λόγο για τον χαρακτήρα του και τη σεμνότητα που είχε ως άνθρωπος, ο εκλιπών.
Οι βετεράνοι της ΑΕΛ βαθύτατα συγκλονισμένοι σε ανακοινωσή τους ανέφεραν με λίγες λέξεις, τα εξής: «Τι να γράψεις αυτήν την ώρα όταν μαθαίνεις ότι έφυγε ακόμη ένας φίλος, συμπαίκτης, αδελφός... Πάντα θα σε θυμόμαστε για το αστείρευτο χιούμορ σου, για τα ατέλειωτα πειράγματά σου, για το απίστευτο ποδοσφαιρικό σου ταλέντο και τη μοναδική αξιοπρέπειά σου. Βιαστικός για ακόμη μια φορά, έφυγες νωρίς...Βασίλη καλό ταξίδι, χαιρετίσματα στους φίλους μας, όλοι εμείς, η οικογένεια σου, θα σε θυμόμαστε πάντα... Ο σύλλογος παλαιμάχων αντί στεφάνου θα αποδώσει τιμή στον Βασίλη Χριστοδούλου δίνοντας ένα ποσό σε κάποιο ευαγές ίδρυμα.
Καλό παράδεισο φίλε...»
-Με ανακοίνωσή της και η ΕΠΣ Λάρισας αποχαιρέτησε τον Βασίλη Χριστοδούλου που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή: «Σύσσωμη η οικογένεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας θέλει να εκφράσει τα θερμότερα συλλυπητήριά της για τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Χριστοδούλου.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. αποφάσισε στη μνήμη του Βασίλη, αντί κατάθεσης στεφάνου, να προσφέρει οικονομική βοήθεια στον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass