ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ TAE-KBO-NTO «ΕΥ ΖΗΝ»

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων ζωνών

• Χειροκροτήθηκαν οι μαθητές για την επίδειξη που έκαναν

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2017 20:40

Για τους αρχαίους Έλληνες το «ευ ζην» αποτελούσε το ύψιστο αγαθό και μεταφραζόταν ως η τέχνη του να ζει κανείς καλά (ευδαιμονία), ενώ προϋπέθετε την επίτευξη της σωματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου και οδηγούσε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του σε όλους τους τομείς, φτάνοντάς τον στην κατάσταση της ευτυχίας.


Και έτσι με μία καταπληκτική εκδήλωση εξετάσεων προαγωγής έγχρωμων ζωνών και επίδειξης Ταε-κβο-ντό έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τη σχολή ταεκβοντό «Ευ ζην» Αμπελώνα και Γιάννουλης σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο, επιδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις τάξεις του συλλόγου από τους δασκάλους-προπονητές Ντόβα Χαράλαμπο 6 Dan και Λάκη Μιχάλη 4 Dan.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δάσκαλοι – εξεταστές Δημήτρης Τόρης, Νίκος Παιταρίδης και Απόστολος Ιακωβάκης.
Το δ.σ. και η πρόεδρος κ.Γκαγκανιάρα Κων/να  έμειναν ικανοποιημένοι από τη συνολική εικόνα και εμφάνιση των αθλητών, εισπράττοντας το χειροκρότημα του κόσμου που τίμησε με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass