Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ταρακούνημα…

*Και στα φιλικά η ομάδα χρειάζεται να έχει καλή αγωνιστική εικόνα *Αύριο στο Καρπενήσι για μίνι προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2017 22:00

Απογοητευμένοι επέστρεψαν οι παράγοντες της ΑΕΛ αλλά και οι λιγοστοί Λαρισαίοι φίλαθλοι, που βρέθηκαν προχθές το βράδυ στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, όπου οι «βυσσινί» στο φιλικό παιχνίδι ηττήθηκαν με σκορ 2-1.

Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε, διότι ο αντίπαλός τους κυρίως στα πρώτα 25’ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με ενθουσιασμό, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που ξεκίνησε χαλαρά, νωχελικά και έκαναν πολλά λάθη οι παίκτες της.

Στην επανάληψη και με την είσοδο του Ντέλετιτς η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο, η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της, δημιούργησε ευκαιρίες, ισοφάρισε στο 80’, αλλά στις καθυστερήσεις από μια αδράνεια στην άμυνα δέχθηκε το δεύτερο γκολ της τρικαλινής ομάδας.

Αναμφισβήτητα ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και ο προπονητής Αντρέ Πάους ήθελε να δει παίκτες που ήρθαν πριν από λίγες ημέρες, παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής έως τώρα και τον βαθμό της φυσικής κατάστασης που βρίσκονται.

Όλα αυτά δικαιολογούνται ως ένα σημείο διότι οι αδυναμίες όταν εντοπίζονται έγκαιρα διορθώνονται και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στη συνέχεια ο Ολλανδός προπονητής με τους συνεργάτες του.

Όμως όλοι μας γνωρίζουμε το μέγεθος της ΑΕΛ, την ποιότητα των παικτών που διαθέτει και θεωρούμε πως δεν επιτρέπεται να έχει παρουσία όπως στο πρώτο ημίχρονο, της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά και τα φιλικά γίνονται για να βελτιώνονται πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις και να στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα οι παίκτες.

Σίγουρα μια φιλική ήττα δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, όμως θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν ένα γερό…ταρακούνημα διότι η ΑΕΛ ως μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ που είναι, δεν πρέπει να χάνει ούτε και στα φιλικά, πόσο μάλιστα από αντιπάλους μικρότερης κατηγορίας.

Αύριο η ομάδα ανεβαίνει δεύτερη φορά φέτος στο Καρπενήσι για μίνι προετοιμασία και εκεί ο κ.Πάους με τους συνεργάτες του θα επιδιώξουν αφενός τους παίκτες που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα να είναι πανέτοιμοι ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ και αφετέρου εκείνους που είναι πιο πίσω σε βαθμό ετοιμότητας, να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Δείξαμε νοοτροπία νικητή»

AEL TRIKALA2

Σαφώς ικανοποιημένος ήταν ο Αγιώτης προπονητής του Α.Ο.Τρικάλων Σωτήρης Αντωνίου από την παρουσία της ομάδας του, που έδειξε πως είναι ένα καλογυμνασμένο και πειθαρχημένο σύνολο.

Σε δηλώσεις δε που έκανε μετά το φιλικό με την ΑΕΛ, τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, η οποία έχει ιστορία και πολλή ποιότητα. Της εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.

Εμείς δείξαμε στοιχεία που δουλεύουμε με τα παιδιά για 50’-60’και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που είδαμε.

Κρατάμε χαμηλούς τόνους διότι κάναμε και λάθη, γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να τη χαιρόμαστε σε κάθε παιχνίδι.

Πάνω από όλα δείξαμε νοοτροπία νικητή απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ και κερδίσαμε στο τέλος.

Δεν στεκόμαστε μόνο στο αποτέλεσμα, διότι αυτό που εμένα με ικανοποίησε περισσότερο είναι η εικόνα ομάδας που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δουλεύουμε με υπομονή και πρόγραμμα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass