ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΤ ΟΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ 2-1

Απογοήτευσε η ΑΕΛ στα Τρίκαλα

• Κακή στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στην επανάληψη αλλά ακόμη θέλει πολλή δουλειά

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2017 22:01

Χωρίς να ικανοποιήσει η ΑΕΛ και παίζοντας με πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική της ενδεκάδα, γνώρισε την ήττα στα Τρίκαλα από τον ΑΟΤ με σκορ 2-1.


Μπορεί να ήταν φιλικό το παιχνίδι, όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες ειδικά για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι «βυσσινί» απογοήτευσαν απέναντι στα ενθουσιώδη Τρίκαλα, που αγωνίζονταν όπως σε παιχνίδι πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ είναι ΑΕΛ με πολύ βαριά φανέλα, με ένδοξη ιστορία και ο κόσμος της ακόμη και στις φιλικές αναμετρήσεις θέλει να τη βλέπει δυνατή, αποτελεσματική και νικήτρια.
Πλήρης υπεροχή των Τρικάλων στο πρώτο μισάωρο, βελτιώθηκε μεν η εικόνα στο δεύτερο μέρος με την αλλαγή του Ντέλετιτς, ωστόσο η ΑΕΛ έδειξε πως θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
7’ Ο Μίλιεβιτς έβγαλε τετ-α-τετ τον Καπό που έκανε το πλασέ, όμως έστειλε την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
14’ Και πάλι ο ιδιαίτερα δραστήριος Μίλιεβιτς επιχείρησε το αριστερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
20’ Με αδύναμο σουτ ο Περόνε δεν ανησύχησε τον Αποστολίδη που μπλόκαρε την μπάλα.
29’ Φάουλ εκτέλεσε ο Περόνε και ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα.
32’ Ο Καπός ανατράπηκε από τον Κούσα και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα Δημήτρης Καπός και έκανε το 1-0 για την ομάδα των Τρικάλων.
38’ Ο Πάνος εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Κούσα και στον Κόντορ, αλλά στο σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ.
44’ Φάουλ εκτέλεσε ο Κρητικός και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Αποστολίδη.
50’ Σε σουτ του Γιαννιτσάνη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των Τρικάλων και κατέληξε κόρνερ, και στη συνέχεια της φάσης ο Καρατάσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
53’ Δυνατό σουτ επιχείρησε ο Κρητικός και η μπάλα κατέληξε άουτ.
56’ Μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Ο Περόνε από αριστερά μπήκε εντυπωσιακά στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Γιαννιτσάνη και αυτός την έστειλε άουτ κι ενώ είχε εξουδετερωθεί ο γκολκίπερ των Τρικάλων.
63’ Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΛ, όταν από αριστερά ο Κρίζμαν έβγαλε τη σέντρα και ο Περόνε μόνος του μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ.
80’ Γκολ για την ΑΕΛ. Ο Ντέλετιτς σούταρε από αριστερά, η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό των Τρικάλων και κατέληξε στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
82’ Σε κεφαλιά του Φατιόν ο γκολκίπερ των Τρικάλων μπλόκαρε την μπάλα.
87’ Με μακρινό χτύπημα φάουλ ο Τόμιτς προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σαφαρίκα ο οποίος όμως με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
90’ +1 Από γύρισμα του Αναστασόπουλου οι αμυντικοί της ΑΕΛ δεν απομάκρυναν την μπάλα και ο Μανώλης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Ρούσσης Δ.(Θεσσαλίας), βοηθοί του ήταν οι κ.Τίκας, Παπαλίτσας(Καρδίτσας), ενώ 4ος ο κ.Μπεκιάρης(Καρδίτσας)

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46’ Αθανασόπουλος), Βέρτζος(85’ Σγκούρι), Γιαννίτσης, Κοτσώνης(72’ Γκαλίτσιος), Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης(54’ Τόμιτς), Τσιάρας, Μίλιεβιτς (88’ Μανώλης), Τσίπρας (54’ Αναστασόπουλος), Καπός(87’ Ντιατά).
ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Σαφαρίκας, Μασούρας, Κούσας, Γιοβάνοβιτς(46’ Κρίζμαν), Κόντορ, Λαγός, Ανδρεόπουλος(70’ Ρέντζας), Κρητικός(70’ Φατιόν), Γιαννιτσάνης, Περόνε(70’ Ντέλετιτς), Μπάμπιτς(46’ Καρατάσιος).

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
*Περίπου 600 φίλαθλοι παρακολούθησαν τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων.
*Πριν τον αγώνα ο Νίκος Γιαννιτσάνης χαιρέτισε φίλαθλο των Τρικάλων, καθώς το πέρασμά του από τον Α.Ο.Τ. δεν ξέχασαν οι Τρικαλινοί φίλοι της ομάδας και του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.
*Εγκάρδιο χαιρετισμό είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με παράγοντες του Α.Ο.Τ. και με τον πρώην προπονητή του Σταύρο Ψιμουλάκη. Γενικά η φιλοξενία των Τρικαλινών ήταν άριστη.
* Αισθητή την παρουσία τους έκαναν οι λιγοστοί φίλαθλοι που ταξίδεψαν από τη Λάρισα και βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου για τη φιλική αυτή αναμέτρηση, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας.
*Αρχηγοί των δύο ομάδων ήταν ο Βέρτζος για τα Τρίκαλα και ο Περόνε για την ΑΕΛ.
*Η ΑΕΛ αγωνίσθηκε με λευκή εμφάνιση και μόνο πάνω στο δεξί μέρος υπήρχε «βυσσινί» χρώμα. Σημειώνεται πως στο «Γ. Καραϊσκάκης» αγωνίστηκε με την μπλε φανέλα και στο AEL FC ARENA με την πρώτη, τη «βυσσινί».
*Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Πάβολ Φάρκας στο φιλικό της ΑΕΛ κόντρα στα Τρίκαλα, που παρακολούθησε παρέα με τον Αγκάνοβιτς. Ο Σλοβάκος αμυντικός μετά τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο δεν υπολογιζόταν μέχρι χθες.
Όμως ο Φάρκας ύστερα από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας ζήτησε να παραμείνει στην ΑΕΛ με τον κ.Κούγια να επιβεβαιώνει πως ο παίκτης θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας στον σύλλογο.

 

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Μία μέρα αργότερα θα ταξιδέψει η ΑΕΛ στο Καρπενήσι, καθώς η αποστολή των «βυσσινί» θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μεθαύριο Δευτέρα και όχι αύριο Κυριακή όπως αρχικά είχε αποφασισθεί.
Έτσι από τη στιγμή που η ΑΕΛ θα μεταβεί αργότερα στο βουνό για τη μίνι προετοιμασία, αποφασίσθηκε η αποστολή στη συνέχεια να μεταβεί απευθείας στην Αθήνα για το ματς της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο στάδιο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:15.

 

ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ:
Κρατάμε μόνο την εικόνα του δεύτερου μέρους

Ευχαριστημένος κατά το… ήμισυ και μόνο από την παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινε ο προπονητής της ΑΕΛ Αντρέ Πάους, ο οποίος αναφέρθηκε στην κακή εικόνα που είχε η ομάδα στο πρώτο μέρος, αλλά και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης που πρέπει να διορθώσουν οι νέοι παίκτες που ήρθαν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Αντιμετωπίσαμε μία πολύ γυμνασμένη ομάδα. Δεν μου άρεσε η εικόνα του πρώτου μέρους καθώς δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’αυτό το κομμάτι. Μας ωφελούν αυτά τα παιχνίδια και γίνονται για να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Οι νέοι παίκτες πρέπει να μπουν γρήγορα στο τρόπο του παιχνιδιού μας.
Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε αρκετά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μου άρεσε η εικόνα που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Κρατάμε μόνο την εικόνα του δεύτερου μέρους λοιπόν γιατί στο πρώτο είχαμε αρκετές αδυναμίες.
Πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας και πρέπει να μπούνε γρήγορα στον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας».

 

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΥΣ
Σε δηλώσεις που έκανε ο κ.Κούγιας αναφερόμενος στον κ.Πάους, τόνισε τα εξής: «Θέλω να λιγοστέψουμε τα λάθη μας. Δεν είναι καλό να αλλάζουν πρόσωπα. Εκείνο που θέλω να σας πω, γιατί δημιουργήθηκε μία λάθος εντύπωση, είναι πως εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από τον κ. Πάους. Τον στηρίζουμε. Τον πιστεύουμε. Θεωρούμε πως ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας στο σύνολο των επιλογών».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass