ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Λύθηκε η συνεργασία με τον Κουτσιανικούλη

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2017 17:29

Κοινή συναινέσει έλυσαν τη συνεργασία ΑΕΛ και Βασίλης Κουτσιανικούλης, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ.


Ο 29χρονος Λαρισαίος εξτρέμ που φόρεσε τα «βυσσινί» τις τρεις τελευταίες χρονιές, κατέγραψε 37 συμμετοχές και 1 γκολ, έκανε για πρώτη φορά ως μέλος της ομάδας προετοιμασία με την ΑΕΛ το φετινό καλοκαίρι στο Καρπενήσι, αγωνίστηκε ως αρχηγός στην πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενάντια στον Ολυμπιακό ωστόσο αποφασίστηκε να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο μετά από απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια.
Ο Κουτσιανικούλης είχε πάρει σχετική άδεια προκειμένου να βρει ομάδα για να συνεχίσει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα το οποίο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι (Ιούνιος 2018), αυτό συνέβη και μετά από ραντεβού που είχε με τη διοίκηση των «βυσσινί» συμφώνησε να αποχωρήσει από την ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική».
*Πρόταση από τον Α.Ο. Τρικάλων δέχθηκε σύμφωνα με το goaltrikala ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, για να συνεχίσει την καριέρα του.

 

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΓΙΕΓΟ
Παρελθόν και τυπικά αποτελεί ο Γκαγιέγο από την ΑΕΛ με τον 23χρονο Ισπανό εξτρέμ να υπογράφει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ.
Ο Γκαγιέγο ήρθε τον Ιανουάριο του 2017 στη Λάρισα και πρόλαβε να καταγράψει πέρυσι 6 συμμετοχές σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τη Βέροια στο AEL FC ARENA. Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Pablo Gallego και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Λίγο μετά την οριστική του αποχώρηση από τη Λάρισα, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ανέφερε: «Ένα κεφάλαιο φτάνει στο τέλος του, όταν ξεκίνησα να παίζω μπάλα με τους φίλους μου στους δρόμους της Ουέσκα, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα φορούσα τη φανέλα μιας ομάδας γεμάτη ιστορία, μεγαλοσύνη και δόξα όπως της ΑΕΛ. Είμαι υπερήφανος που έδωσα το 100% σε κάθε λεπτό που κλήθηκα να πολεμήσω στο γήπεδο. Πολλά ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στο προσωπικό της ομάδας και ιδιαίτερα στους φίλους μου που έφυγα. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς μας για την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή τους. Ήταν χαρά μου. ΑΕΛΑΡΑ», ενώ μέσω του google translate έκανε την προσπάθεια να το μεταφράσει εκτός των Ισπανικών, στα Αγγλικά αλλά και τα Ελληνικά. Στο κλείσιμο του post, ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσία του στο σύλλογο.

 

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ, ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ ΚΑΙ ΤΣΟΤΣΑ
Με ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστή την αποχώρηση του Θοδωρή Βουτυρίτσα από το πόστο του υπεύθυνου των τμημάτων Υποδομής και προπονητή της Κ20 Θοδωρή Βουτυρίτσα καθώς επίσης και του γυμναστή Κώστα Μαντζιώκα αλλά και του προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Τσότσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές της ομάδας Κ20 κ.κ. Θοδωρή Βουτυρίτσα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα, τους οποίους και ευχαριστεί για τη συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική επιτυχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass