Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΑΠΟ ΤΟ SOUTHERN MISSISSIPPI

Θωρακίζει τη ρακέτα με Raheem Watts

• Ο κύκλος των μεταγραφών, ωστόσο, δεν έκλεισε καθώς αναμένονται δύο ακόμα προσθήκες

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2017 22:15

Στην απόκτηση του πέμπτου Αμερικανού παίκτη προχώρησε ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League.

Πρόκειται για τον ύψους 2.01μ. πάουερ φόργουορντ, Ράχεμ Γουότς, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο κολέγιο του Southern Mississippi, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Dodge City. Πρόκειται για έναν παίκτη που διακρίνεται ιδιαίτερα για τα ατομικά του στοιχεία, όπως το επιθετικό ριμπάουντ, η κίνηση χωρίς την μπάλα, το μακρινό σουτ, η άμυνα στο λόου ποστ και το πικ εν ρολ, ενώ μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια και σε άλλες θέσεις. Ο Ράχεμ Γουότς έρχεται να προστεθεί στους «πράσινους» μετά τους άλλους Αμερικανούς Κόνερ, Γουέρ, Χολ και Ντιγκλ και η παρουσία του στην ομάδα αν μη τι άλλο ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δύναμή της στη ρακέτα.
Ο κύκλος των μεταγραφών, ωστόσο, δεν έκλεισε για τον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο καθώς αναμένονται δύο ακόμα προσθήκες (ένας Έλληνας και ένας Αμερικανός) προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Ο Ράχεμ Γουότς αναμένεται στη Λάρισα την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Εν τω μεταξύ οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και σήμερα επιστρέφουν στην ενεργό δράση οι τραυματίες Κόνερ (χτύπημα στα δάκτυλα), Γουέρ (τράβηγμα) και Χατζηκυριακίδης (διάστρεμμα), ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα που σχεδόν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, καθώς μέχρι τώρα οι προπονήσεις αφορούσαν κυρίως στη φυσική κατάσταση.
Άλλωστε η αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια άρχισε, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος θα υποδεχθεί τον ΑΣ Καρδίτσας, σ’ ένα παιχνίδι που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας κόντρα στη βουλγαρική Λουκόιλ που αγωνίζεται στο Champions League, στο πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς.
Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, η πώλησή τους συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ διευθετήθηκαν και τα τελευταία θέματα της ΚΑΕ (ΓΕΜΗ, απόκτηση φορολογικών στοιχείων) και πλέον συνεχίζεται η οργάνωση στους τομείς που είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League. Στο κλειστό της Νεάπολης μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, ενώ έχει ήδη παραγγελθεί το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και ελέγχου και τα ειδικά μηχανήματα θα αρχίσουν να τοποθετούνται στις θύρες του κλειστού τις επόμενες ημέρες.
Εν τω μεταξύ η αγωνία κορυφώνεται στο στρατόπεδο του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου καθώς πλησιάζει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League που έχει οριστεί για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Μακεδονία Παλλάς, 18.30).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι καλύτεροι της Basket League της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς:
MVP, Καλύτερος Αμυντικός και Μέλος της Καλύτερος Πεντάδας: Νικ Καλάθης
Πιο Δημοφιλής και Μέλος της Καλύτερης Πεντάδας: Βασίλης Σπανούλης
Μέλη Καλύτερης Πεντάδας: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης και Κρις Σίνγκλετον
Καλύτερος Προπονητής: Τσάβι Πασκουάλ
Καλύτερος Νέος Παίκτης: Αντώνης Κόνιαρης
Πιο Βελτιωμένος Παίκτης: Νίκολα Μιλουτίνοφ
Πιο Θεαματικός: Μάικ Τζέιμς
Επίσης, θα βραβευτούν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση των τίτλων Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2016-17 και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass