ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ Α.Ο.Τ. (21:00)

Δυνατό φιλικό της ΑΕΛ στα Τρίκαλα

• Για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ορίσθηκε ο αγώνας με την ΑΕΚ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2017 22:08

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 21:00 στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, όπου η ΑΕΛ θα αγωνισθεί με τον φιλόδοξο φέτος Α.Ο.Τ.


Ο τεχνικός των «βυσσινί» Αντρέ Πάους απέναντι σε μια ομάδα της Football League η οποία έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στους δυο πρώτους αγώνες της Super League, κόντρα σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Αστέρα Τρίπολης.
Θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται, έτσι ώστε να τους υπολογίζει ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να έχει περισσότερες λύσεις, στον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Ανεξαρτήτως του ότι ο αγώνας έχει φιλικό χαρακτήρα, ο Ολλανδός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνισθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα, καθώς ακολουθεί για το πρωτάθλημα η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Τα Τρίκαλα είναι μια καλογυμνασμένη ομάδα, έχουν προπονητή τον Αγιώτη Σωτήρη Αντωνίου και αγωνίζονται ως δανεικοί από την ΑΕΛ, ο Δημήτρης Καπός και ο Δημήτρης Γροντής.
Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν, ηττήθηκαν στο Καρπενήσι από τον ΟΦΗ με 1-0, κέρδισαν στη Φιλιππούπολη τον Απόλλωνα 2-1, έχασαν στον Βόλο από τον Ν.Π.Σ.Βόλος 1-0 και από τον Άρη στα Τρίκαλα επίσης με το ίδιο σκορ (1-0). Μετά το σημερινό φιλικό η ΑΕΛ θα μεταβεί την Κυριακή στο Καρπενήσι για μίνι προετοιμασία και από κει θα πάει μάλλον απευθείας στην Αθήνα, για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ (10/9) ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΑΕΚ
Χθες η Super League γνωστοποίησε τις ημερομηνίες και τις ώρες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ο αγώνας της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:15 στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών λόγω περσινής τιμωρίας της «Ένωσης».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία
18:15 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 Ξάνθη-Ολυμπιακός
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 Πανιώνιος-Παναιτωλικός
18:15 ΑΕΚ-ΑΕΛ
18:15 Λεβαδειακός-Πλατανιάς
20:30 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
19:30 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΣ
Σε απολογία κλήθηκαν η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Θοδωρής Κάντας από τη Super League (Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο) σήμερα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και του προπονητή τερματοφυλάκων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για σήμερα Παρασκευή 01/09/2017 και ώρα 13:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για τη 2η αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ AEΛ, Θ. Κάντα (Προπονητής τερματοφυλάκων): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/08/2017 Φ.Α.»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Θ. Κάντα στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/08/2017 Φ.Α.» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Γ) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/08/2017 Φ.Α.»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/08/2017 Φ.Α.»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστασόπουλο. Γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1993 και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος σε Αστέρα Τρίπολης, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή και ΑΕΛ. Η δήλωση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσω τον προπονητή μου για την επιλογή του».

 

Ο ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Η επιστροφή του Αλέκου Βοσνιάδη στην Κέρκυρα επισημοποιήθηκε. Ο 56χρονος προπονητής, που έχει ήδη πιάσει δουλειά στους Φαίακες, ανακοινώθηκε από την επτανησιακή ΠΑΕ, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Υπενθυμίζεται ότι ο Βοσνιάδης αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αποχώρησε μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο.
Ο Βοσνιάδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Κέρκυρας την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (20.30). To 2015-2016 είχε ανεβάσει την Κέρκυρα στη Super League, μετρώντας 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 22 αγώνες. Στην πρώτη κατηγορία έχει εργαστεί και σε Απόλλωνα Σμύρνης και Βέροια.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass